- GOVERNMENTAL ISSUES WHIG TV AIRS SEVERAL PROGRAMS THAT MAKE THE PUBLIC AWARE OF ISSUES IN THE FEDERAL, STATE, AND LOCAL GOVERNMENT. WE AIR A SHOW CALLED "NC SPIN" THAT TOUCHES ON STATE ISSUES SUCH AS TAXES, POLITICS, HIGHWAY ISSUES, AND OTHER ISSUES AFFECTING NORTH CAROLINA. "AMERICA IN DANGER" TALKS ABOUT STATE, FEDERAL, AND GOVERNMENTAL ISSUES SUCH AS IMMIGRATION, POLITICS, AND CONSTITUTIONAL RIGHTS OF THE PEOPLE. "TRI COUNTY LIVE" IS A PROGRAM WE AIR THAT ADDRESSES LOCAL, STATE AND NATIONAL ISSUES. "WASHINGTON WATCH" IS A MONTHLY SHOW THAT WE AIR WHERE REPRESENTATIVE WALTER JONES INTERVIEWS POLITICAL FIGURES IN WASHINGTON. THE LEGISLATIVE FORUM WAS A BREAKFAST THAT FEATURED TALKS AND Q & A SESSIONS WITH SENATORS, LOCAL BUSINESS OWNERS WERE ABLE TO ASK THE SENATORS QUESTIONS RELATING TO TAXES, EDUCATION, AND OTHER TOPICS. THIS QUARTER WE AIRED MEET THE CANDIDATES FOR NASH COUNTY SHERIFF, KEITH STONE, N.C. STATE ATTORNEY GENERAL, RAY COOPER, AND COUNTY COMMISSIONER, BARBARA HIGH TYRE.
- <u>CIVIC INVOLVEMENT ISSUES</u> WHIG TV IS VERY INVOLVED IN THE COMMUNITY. WE ALLOW CIVIC ORGANIZATIONS SUCH AS OUR LOCAL UNITED WAY, KIWANIS CLUB, LIONS CLUB, ROTARY CLUB, AND CHAMBER OF COMMERCE TO TALK ABOUT LOCAL PROJECTS AND FUNCTIONS THAT THEY ARE DOING. WE ARE NOW AIRING THE CHAMBER "WEEKLY BUZZ". THIS ADDRESSES BUSINESS DEVELOPMENT AND TALKS ABOUT BECOMING PART OF THE CHAMBER OF COMMERCE. THIS QUARTER WE AIRED THE FLAG DAY CEREMONY WHICH WAS AN ELK'S LODGE CELEBRATION AND DINNER CELEBRATING THE AMERICAN FLAG AND THE PRESENTATION OF A CEREMONIAL FLAG TO A DISTINGUISHED CITIZEN.
- <u>CIVIC EDUCATION ISSUES</u> WHIG TV BROADCASTS SEVERAL SHOWS THAT HELP WITH EDUCATION FOR THE LOCAL COMMUNITY. "*MY HEART WILL ALWAYS BE IN CAROLINA*" IS A SHOW THAT INFORMS OUR VIEWERS ABOUT NORTH CAROLINA AND IT'S HISTORY AND HAPPENINGS THAT ARE GOING ON IN THIS STATE. NASH COMMUNITY COLLEGE HAS A WEEKLY PROGRAM THAT WE AIR OFFERING INFORMATION ON CLASSES AND PROGRAMS INCLUDING CURRICULUM AND UPCOMING EVENTS AT THE COLLEGE.
- <u>COMMUNITY AWARENESS ISSUES</u> THIS QUARTER WE AIRED THE SMALL BUSINESS AWARDS WHICH WAS A PRESENTATION BY THE ROCKY MOUNT CHAMBER TO HONOR SMALL BUSINESSES, INCLUDING MINORITY AND FEMALE OWNED BUSINESSES. THIS QUARTER WE AIRED THE NASH COUNTY POLICE DEPARTMENT PRESENTATION WHICH WAS A MEETING AT NASH COMMUNITY COLLEGE TO AWARD OFFICERS WHO HAD SHOWN EXEMPLARY WORK IN THE LINE OF DUTY.

- HEALTH ISSUES WHIG TV IS VERY CONCERNED WITH THE HEALTH OF OUR VIEWERS AND PEOPLE IN OUR COMMUNITY. "HERE'S TO YOUR GOOD HEALTH", HOSTED BY A PHYSICIANS ASSISTANT, ANSWERS QUESTIONS ON GENERAL HEALTH. "REMEDY THIS NATURALLY" IS A WEEKLY SHOW THAT TALKS ABOUT THE ALTERNATIIVE AND NATURAL MEDICINES THAT ARE AVAILABLE FOR PEOPLE TO USE.
- <u>VETERAN'S ISSUES</u> WE AIR PROGRAMMING HONORING OUR VETERANS AND ANY MEMORIAL SERVICES. THIS QUARTER WE AIRED THE JULY 4TH VET'S CELEBRATION IN CASTALIA WHICH WAS TO HONOR VETERAN'S.
- ECONOMIC ISSUES THIS QUARTER WE AIRED THE ROCKY MOUNT AND TARBORO COUNCIL
 MEETING AND THE EDGECOMBE AND NASH COUNTY COMMISSIONERS MEETINGS. THIS IS A BIWEEKLY CITY COUNCIL WORK SESSION WHERE CITY MANAGEMENT PRESENTS INFORMATION TO
 CITY COUNCIL. THIS MEETING FOCUSES ON POTENTIAL PROJECTS FOR THE CITY OF ROCKY
 MOUNT AND FINANCING OPTIONS. TAX RATES AND IMPACT ON LOCAL ECONOMY WERE KEY
 ISSUES ADDRESSED IN THIS MEETING.
- <u>EDUCATION ISSUES</u> THIS QUARTER WE AIRED THE NASH COUNTY BOARD OF EDUCATION MEETING.

GOVERNMENTAL ISSUES

NC SPIN - AIRS EVERY SUNDAY AT 1:30 P.M. - 30 MIN.

TRI-COUNTY LIVE - AIRS ON MONDAY'S @ 6:30 PM 57 MIN. & ON WEDNESDAY NIGHTS AT 8:30 PM 57 MIN., THU. SEP. 4 @ 12:00 P.M. 30 MIN., THU. SEP. 4 @ 5:00 P.M. 30 MIN.

AMERICA IN DANGER - MONDAY'S AT 7:30 PM - 60 MIN. - SAT. JULY 5 @ 3:30 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 13 @ 10:00 A.M. 60 MIN., THU. JULY 17 @ 5:00 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 20 @ 9:30 A.M. 60 MIN., SUN. AUG. 3 @ 12:30 P.M. 60 MIN., SAT. AUG. 9 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SAT. AUG. 16 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. AUG. 17 @ 9:30 A.M. 60 MIN., FRI. AUG. 22 @ 11:30 A.M. 60 MIN., FRI. AUG. 22 @ 8:30 P.M. 60 MIN., SUN. AUG. 24 @ 9:30 A.M. 60 MIN., SUN. AUG. 31 @ 12:30 P.M. 30 MIN., SUN. SEP. 7 @ 9:30 A.M. 60 MIN., WED. SEP. 10 @ 11:30 A.M. 30 MIN., WED. SEP. 10 @ 5:00 P.M. 60 MIN., SUN. SEP. 14 @ 9:30 A.M. 60 MIN., SAT. SEP. 20 @ 12:30 P.M. 60 MIN., SUN. SEP. 28 @ 9:30 A.M. 60 MIN.

WASHINGTON WATCH AIRS SATURDAY'S AT 12:00 P.M. 30 MIN. -

LEGISLATIVE FORUM - FRI. JULY 25 @ 10:30 A.M. 60 MIN., SAT. JULY 26 @ 12:00 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 27 @ 9:30 A.M. 60 MIN., MON. JULY 28 @ 3:00 P.M. 60 MIN., WED. JULY 30 @ 5:30 P.M. 60 MIN., THU. JULY 31 @ 5:00 P.M. 60 MIN., FRI. AUG. 1 @ 9:30 P.M. 60 MIN., SAT. AUG. 2 @ 11:30 A.M. 60 MIN., SUN. AUG. 3 @ 9:30 A.M. 60 MIN., MON. AUG. 4 @ 11:30 A.M. 60 MIN., THU. AUG. 7 @ 10:30 A.M. 30 MIN., FRI. AUG. 8 @ 11:30 A.M. 60 MIN., SUN. AUG. 10 @ 9:30 A.M. 60 MIN., MON. AUG. 11 @ 3:00 P.M. 60 MIN.

MEET THE CANDIDATES - KEITH STONE RUNNING FOR NASH COUNTY SHERIFF AIRED ON SEP. 25TH ON THE MORNING SHOW. ROY COOPER RUNNING FOR N.C. STATE ATTORNEY GENERAL AIRED ON MON. SEP. 29 @ 3:00 P.M. 30 MIN., BARBARA HIGH TYRE WAS LIVE ON TRI-COUNTY LIVE ON TUE. SEP. 30 @ 8:30 P.M. 60 MIN.

• CIVIC INVOLVEMENT ISSUES

UNITED WAY - MONDAY'S @ 10:30 A.M. 30 MIN. - FRI. JULY 11 @ 4:30 P.M. 30 MIN., SUN. JULY 13 @ 11:00 A.M. 30 MIN., WED. JULY 16 @ 11:30 A.M. 30 MIN., SUN. JULY 20 @ 7:00 P.M. 30 MIN., THU. JULY 24 @ 12:30 P.M. 30 MIN., THU. JULY 24 @ 8:30 P.M. 30 MIN., THU. AUG. 7 @ 6:00 P.M. 30 MIN., TUE. AUG. 12 @ 6:00 P.M. 30 MIN., THU. AUG. 14 @ 5:00 P.M. 30 MIN., FRI. AUG. 15 @ 11:30 A.M. 30 MIN., TUE. AUG. 19 @ 6:30 P.M. 30 MIN., THU. AUG. 21 @ 10:30 A.M. 30 MIN., FRI. AUG. 22 @ 7:30 P.M. 30 MIN., SUN. AUG. 24 @ 11:00 A.M. 30 MIN., TUE. AUG. 26 @ 6:30 P.M. 30 MIN., THU. AUG. 28 @ 8:30 P.M. 30 MIN., TUE. SEP. 9 @ 7:30 P.M. 30 MIN., SUN. SEP. 14 @ 11:00 A.M. 30 MIN., WED. SEP. 17 @ 6:00 P.M. 30 MIN., SAT. SEP. 20 @ 7:30 P.M. 30 MIN., TUE. SEP. 23 @ 10:00 P.M. 30 MIN., TUE. SEP. 30 @ 6:30 P.M. 30 MIN.

CIVIC INVOLVEMENT ISSUES

ROTARY CLUB – AIRS EVERY TUESDAY @ 5:30 P.M. AND FRIDAY'S @ 5:00 P.M. 27 MIN. – THU. JULY 3 @ 12:00 P.M. 27 MIN., SUN. JULY 13 @ 7:00 P.M. 27 MIN., THU. JULY 17 @ 10:30 A.M. 27 MIN., SUN. JULY 20 @ 11:00 A.M. 27 MIN., THU. AUG. 7 @ 11:30 A.M. 30 MIN., SUN. AUG. 17 @ 11:00 A.M. 30 MIN., WED. AUG. 20 @ 5:30 P.M. 27 MIN., MON. AUG. 25 @ 3:30 P.M. 27 MIN., SUN. SEP. 28 @ 6:00 P.M. 30 MIN.

CHAMBER WEEKLY BUZZ - AIRS ON MONDAY'S @ 8:30 P.M. 27 MIN. & FRIDAY'S @ 5:30 P.M. 27 MIN. AND SUNDAY'S @ 3:30 P.M. — TUE. JULY 1 @ 10:30 A.M. 27 MIN., WED. JULY 2 @ 10:00 A.M. 27 MIN., SAT. JULY 12 @ 1:00 P.M. 27 MIN., SUN. JULY 13 @ 5:30 P.M. 27 MIN., MON. JULY 21 @ 11:30 A.M. 27 MIN., THU. AUG. 7 @ 12:30 P.M. 27 MIN., WED. AUG. 13 @ 11:30 A.M. 27 MIN., THU. AUG. 14 @ 12:30 P.M. 27 MIN., SAT. AUG. 16 @ 1:00 P.M. 27 MIN., TUE. AUG. 19 @ 10:00 P.M. 27 MIN., WED. AUG. 20 @ 11:30 A.M. 27 MIN., THU. AUG. 21 @ 12:30 P.M. 27 MIN., THU. AUG. 28 @ 10:30 A.M. 27 MIN., THU. SEP. 4 @ 10:30 A.M. 27 MIN., TUE. SEP. 9 @ 10:00 P.M. 27 MIN., WED. SEP. 10 @ 11:30 A.M. 27 MIN., THU. SEP. 11 @ 5:00 P.M. 27 MIN., MON. SEP. 15 @ 6:00 P.M. 60 MIN., TUE. SEP. @ 6:00 P.M. 60 MIN., TUE. SEP. 16 @ 10:30 A.M. 27 MIN., THU. SEP. 18 @ 12:00 P.M. 27 MIN., THU. SEP. 25 @ 11:00 A.M. 30 MIN., SAT. SEP. 27 @ 7:30 P.M. 27 MIN. @ 7:30 P.M. 27 MIN.

WILSON CHAMBER – TUE. JULY 1 @ 7:30 P.M. 30 MIN., FRI. JULY 18 @ 4:30 P.M. 30 MIN., MON. AUG. 11 @ 11:30 A.M. 30 MIN., THU. AUG. 14 @ 10:30 A.M. 30 MIN., WED. SEP. 10 @ 6:00 P.M. 30 MIN., THU. SEP. 11 @ 8:30 P.M. 30 MIN., THU. SEP. 25 @ 11:00 P.M. 30 MIN., SAT. SEP. 27 @ 1:00 P.M. 30 MIN.

<u>KIWANA'S</u> – THU. SEP. 4 @ 11:30 A.M. 30 MIN., TUE. SEP. 9 @ 10:30 A.M. 30 MIN., THU. SEP. 11 @ 5:30 P.M. 60 MIN., WED. SEP. 17 @ 5:00 P.M. 60 MIN., THU. SEP. 18 @ 6:00 P.M. 30 MIN., SAT. SEP. 20 @ 4:30 P.M. 30 MIN., SUN. SEP. 21 @ 11:00 A.M. 30 MIN.

FLAG DAY CEREMONY – WED. JULY 2 @ 11:30 A.M. 30 MIN., THU. JULY 3 @ 6:00 P.M. 30 MIN., FRI. JULY 4 2 4:30 P.M. 30 MIN., FRI. JULY 4 @ 10:00 P.M. 30 MIN., SAT. JULY 5 @ 11:30 A.M. 30 MIN., SUN. JULY 6 @ 5:30 P.M. 30 MIN., MON. JULY 7 @ 11:30 A.M. 30 MIN., TUE. JULY 8 @ 7:30 P.M. 30 MIN.

CIVIC EDUCATION ISSUES

NASH IN ACTION (NASH COMMUNITY COLLEGE) – FRIDAY'S AT 6:00 PM 27 MIN. – SUN. JULY 6 @ 7:00 P.M. 27 MIN., TUE. JULY 29 @ 7:30 P.M. 27 MIN., TUE. AUG. 19 @ 6:00 P.M. 27 MIN., SUN. AUG. 24 @ 5:30 P.M. 27 MIN., WED. SEP. 24 @ 11:30 A.M. 30 MIN., SUN. SEP. 28 @ 5:30 P.M. 30 MIN.

MY HEART WILL BE IN CAROLINA - SUNDAY'S @ 11:00 AM 30 MIN & MONDAY'S @ 3:30 PM 30 MIN.

• COMMUNITY AWARENESS ISSUES

NASH COUNTY POLICE DEPARTMENT PRESENTATION – WED. JULY 23 @ 6:00 P.M. 30 MIN., FRI. JULY 25 @ 6:30 P.M. 30 MIN., SAT. JULY 26 @ 1:00 P.M. 30 MIN., SUN. JULY 27 @ 11:00 A.M. 30 MIN., MON. JULY 28 @ 12:00 P.M. 30 MIN., THU. JULY 31 @ 10:30 A.M. 30 MIN., FRI. AUG. 1 @ 4:30 P.M. 30 MIN., SUN. AUG. 3 @ 5:30 P.M. 30 MIN., TUE. AUG. 5 @ 6:00 P.M. 30 MIN., WED. AUG. 6 @ 11:30 A.M. 30 MIN., FRI. AUG. 8 @ 4:30 P.M. 30 MIN., SAT. AUG. 9 @ 5:00 P.M. 30 MIN., SUN. AUG. 10 2 11:00 A.M. 30 MIN.

SMALL BUSINESS AWARDS - TUE. JULY 1 @ 6:00 P.M. 30 MIN., FRI. JULY 4 @ 8:00 P.M. 30 MIN., SAT. JULY 5 @ 4:30 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 6 @ 11:00 A.M. 30 MIN.

• <u>HEALTH ISSUES</u>

REMEDY THIS NATURALLY - MONDAY'S @ 4:00 PM 57 MIN. & THURSDAYS @ 9:00 PM 57 MIN. - SUN. JULY 6 @ 9:30 A.M. 57 MIN., FRI. JULY 25 @ 8:30 P.M. 57 MIN., SUN. JULY 27 @ 12:30 P.M. 57 MIN., SUN. SEP. 14 @ 12:30 P.M. 60 MIN., FRI. SEP. 26 @ 8:30 P.M. 57 MIN.

HERE'S TO YOUR GOOD HEALTH - EVERY WEDNESDAY @ 7:30 PM 57 MIN. - SAT. JULY 5 @ 2:30 P.M. 57 MIN., SAT. JULY 12 @ 4:30 P.M. 57 MIN., SAT. JULY 19 @ 11:30 A.M. 57 MIN., SUN. JULY 27 @ 5:30 P.M. 57 MIN., FRI. AUG. 1 @ 8:00 P.M. 30 MIN., SAT. AUG. 2 @ 12:30 P.M. 57 MIN., SAT. AUG. 9 @ 2:00 P.M. 57 MIN., MON. AUG. 18 @ 3:00 P.M. 57 MIN., SUN. AUG. 31 @ 5:30 P.M. 57 MIN., THU. SEP. 4 @ 5:30 P.M. 57 MIN., SAT. SEP. 6 @ 11:30 A.M. 57 MIN., FRI. SEP. 12 @ 11:30 A.M. 57 MIN., SAT. SEP. 13 @ 12:30 P.M. 57 MIN., SAT. SEP. 20 @ 11:30 A.M. 57 MIN., SAT. SEP. 27 @ 12:00 P.M. 57 MIN., MON. SEP. 29 @ 11:30 A.M. 57 MIN.

VETERAN'S ISSUES

VETERAN'S CORNER - WEDNESDAY'S @ 3:00 PM 57 MIN. - FRI. JULY 4 @ 11:30 A.M. 57 MIN., FRI. JULY 25 @ 9:30 P.M. 57MIN., FRI. AUG. 1 @ 11:30 A.M. 57 MIN., SUN. AUG. 17 @ 12:30 P.M. 57 MIN., THU. SEP. 18 @ 5:00 P.M. 57MIN., THU. SEP. 25 @ 5:00 P.M. 57 MIN., TUE. SEP. 30 @ 6:00 P.M. 57 MIN.

JULY 4^{TH} VETERAN'S CELEBRATION IN CASTALIA – MON. JULY 7 @ 12:00 P.M. 30 MIN., FRI. JULY 18 @ 7:30 P.M. 30 MIN.

• ECONOMIC ISSUES

ROCKY MOUNT COUNCIL MEETING - SAT. JULY 5 @ 8:45 A.M. 15 MIN., WED. AUG. 27 @ 11:30 A.M. 30 MIN., FRI. AUG. 29 @ 8:30 P.M. 30 MIN., WED. SEP. 3 @ 5:00 P.M. 60 MIN., SAT. SEP. 6 @ 7:30 P.M. 30 MIN., FRI. SEP. 19 @ 11:30 A.M. 30 MIN., TUE. SEP. 23 @ 8:30 P.M. 60 MIN., WED. SEP. 24 @ 5:00 P.M. 60 MIN., FRI. SEP. 26 @ 9:30 P.M. 60 MIN.

TARBORO CITY COUNCIL MEETING - TUE. SEP. 9 @ 8:30 P.M. 60 MIN., THU. SEP. 11 @ 11:30 A.M. 60 MIN., FRI. SEP. 12 @ 6:30 P.M. 60 MIN., MON. SEP. 15 @ 11:30 A.M. 60 MIN., MON. SEP. 15 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. SEP. 21 @ 9:30 A.M. 60 MIN., MON. SEP. 22 @ 11:30 A.M. 60 MIN., MON. SEP. 22 @ 3:00 P.M. 60 MIN., FRI. SEP. 26 @ 6:30 P.M. 60 MIN.

EDGECOMBE COMMISSIONERS MEETING – TUE. JULY 1 @ 8:30 P.M. 60 MIN., WED. JULY 2 @ 9:00 A.M. 60 MIN., WED. JULY 2 @ 8:30 P.M. 60 MIN., THU. JULY 3 @ 5:00 P.M. 60 MIN., FRI. JULY 4 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. JULY 5 @ 12:30 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 6 @ 12:30 P.M. 30 MIN., MON. JULY 7 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 13 @ 12:30 P.M. 60 MIN.

NASH COUNTY COMMISSIONERS MEETING - WED. JULY 9 @ 5:00 P.M. 60 MIN., FRI. JULY 11 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. JULY 12 @ 11:30 A.M. 60 MIN., TUE. JULY 15 @ 6:00 P.M. 60 MIN., THU. JULY 17 @ 11:30 A.M. 60 MIN., FRI. JULY 18 @ 9:30 P.M. 60 MIN., SUN. JULY 20 @ 12:30 P.M. 60 MIN., WED. AUG. 6 @ 5:00 P.M. 60 MIN., WED. AUG. 6 @ 8:30 P.M. 60 MIN., FRI. AUG. 8 @ 8:30 P.M. 60 MIN., SAT. AUG. 9 @ 12:00 P.M. 60 MIN., SUN. AUG. 10 @ 12:30 P.M. 60 MIN., SUN. AUG. 10 @ 5:30 P.M. 60 MIN., WED. AUG. 13 @ 5:00 P.M. 60 MIN., FRI. AUG. 15 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. AUG. 16 @ 2:00 P.M. 60 MIN., FRI. SEP. 19 @ 6:30 P.M. 60 MIN.

• EDUCATION ISSUES

NASH COUNTY BOARD OF EDUCATION MEETING – WED. AUG. 27 @ 5:00 P.M. 60 MIN., THU. AUG. 28 @ 5:00 P.M. 30 MIN., THU. AUG. 28 @ 5:30 P.M. 30 MIN., TUE. SEP. 2 @ 7:30 P.M. 60 MIN.