# WHIG-TV QUARTERLY ISSUES REPORT

# APRIL, MAY, JUNE 2016

- <u>GOVERNMENTAL ISSUES</u> WHIG TV AIRS SEVERAL PROGRAMS THAT MAKE THE PUBLIC AWARE OF ISSUES IN THE FEDERAL, STATE, AND LOCAL GOVERNMENT. WE AIR A SHOW CALLED "*NC SPIN*" THAT TOUCHES ON STATE ISSUES SUCH AS TAXES, POLITICS, HIGHWAY ISSUES, AND OTHER ISSUES AFFECTING NORTH CAROLINA. THIS QUARTER WE AIRED THE NATIONAL DAY OF PRAYER AND THE FLAG DAY CEREMONY.
- <u>CIVIC INVOLVEMENT ISSUES</u> WHIG TV IS VERY INVOLVED IN THE COMMUNITY. WE ALLOW CIVIC ORGANIZATIONS SUCH AS OUR LOCAL UNITED WAY, KIWANIS CLUB, LIONS CLUB, ROTARY CLUB, AND CHAMBER OF COMMERCE TO TALK ABOUT LOCAL PROJECTS AND FUNCTIONS THAT THEY ARE DOING. THIS QUARTER WE AIRED THE RELAY FOR LIFE EVENTS. WE AIRED THE WRIGHT'S CENTER BANQUET WHICH IS HELD TO BENEFIT THE WRIGHT'S CENTER IN ROCKY MOUNT. THERE WERE GUEST SPEAKERS AND LIVE AND SILENT AUCTIONS TO HELP BENEFIT THE ELDERLY CARE THAT THEY OFFER.
- <u>CIVIC EDUCATION ISSUES</u> WHIG TV BROADCASTS SEVERAL SHOWS THAT HELP WITH EDUCATION FOR THE LOCAL COMMUNITY. NASH COMMUNITY COLLEGE HAS A WEEKLY PROGRAM THAT WE AIR OFFERING INFORMATION ON CLASSES AND PROGRAMS INCLUDING CURRICULUM AND UPCOMING EVENTS AT THE COLLEGE. THIS QUARTER WE AIRED THE NASH COMMUNITY COLLEGE AND EDGECOMBE COMMUNITY COLLEGE MEETING. THIS WAS A MEETING BETWEEN BOTH COMMISSIONER BOARDS TO WORK ON LEGISLATION FOR FIXING THE SCHOOL SYSTEM'S MONEY ISSUES. WE ALSO AIRED EDGECOMBE COUNTY SCHOOL BOARD MEETING.
- <u>COMMUNITY AWARENESS ISSUES</u> THIS QUARTER WE AIRED A STATUE MEETING WHICH WAS A MEETING FOR THE PUBLIC TO WEIGH IN ON THEIR IDEAS FOR AFRICAN AMERICAN STATUES IN RALEIGH. WE ALSO AIRED A BUILDING MEETING WHICH WAS A PRESENTATION ABOUT THE ARCHITECT OF MANY OF THE OLDER BUILDINGS IN ROCKY MOUNT. THIS QUARTER WE AIRED THE NEER BANQUET (NORTH EASTERN ENTREPRENEUR ROUNDTABLE). THIS WAS A BANQUET PROMOTING LOCAL ENTREPRENEURS AS WELL AS LOCAL HEROES IN OUR COMMUNITY. THIS QUARTER WE AIRED THE POLICE AND FIREMAN OF THE YEAR CEREMONIES.
- <u>HEALTH ISSUES</u> WHIG TV IS VERY CONCERNED WITH THE HEALTH OF OUR VIEWERS AND PEOPLE IN OUR COMMUNITY. "HERE'S TO YOUR GOOD HEALTH", HOSTED BY A PHYSICIANS ASSISTANT, ANSWERS QUESTIONS ON GENERAL HEALTH. "REMEDY THIS NATURALLY" IS A WEEKLY SHOW THAT TALKS ABOUT THE ALTERNATIIVE AND NATURAL MEDICINES THAT ARE AVAILABLE FOR PEOPLE TO USE. WE ARE AIRING A SHOW "HAMMER CHIROPRACTIC" WHICH IS A SHOW WITH DISCUSSIONS ABOUT SEEING A CHIROPRACTOR AND HOW IT CAN BE BENEFICIAL AND HEALTHY.
- <u>VETERAN'S ISSUES</u> WE AIR PROGRAMMING HONORING OUR VETERANS AND ANY MEMORIAL SERVICES.
- <u>ECONOMIC ISSUES</u> –THIS QUARTER WE AIRED THE WILSON PUBLIC POLICY MEETING. THIS WAS AN OPEN FORUM FOR THE CURRENT ECONOMIC STATE OF THE HOUSING MARKET IN WILSON COUNTY. THIS QUARTER WE AIRED THE TARBORO TOWN MEETING. WE ALSO AIR THE STATE OF THE CITY ADDRESS. THIS IS A DISCUSSION OF LOCAL ECONOMIC TRENDS AND POSITIVE THINGS HAPPENING IN THE CITY OF ROCKY MOUNT.

### WHIG-TV QUARTERLY ISSUES REPORT

#### APRIL, MAY, JUNE 2016

### • GOVERNMENTAL ISSUES

NC SPIN - AIRS EVERY SUNDAY AT 1:30 P.M. - 30 MIN. -

TRI-COUNTY LIVE – AIRS WEDNESDAY'S @ 8:30 P.M. 57 MIN.

NATIONAL DAY OF PRAYER - WED. MAY 11 @ 11:30 A.M. 30 MIN., THU. MAY 12 @ 8:30 P.M. 30 MIN., THU. MAY 19 @ 10:30 A.M. 30 MIN., FRI. MAY 20 @ 5:30 P.M. 30 MIN., SUN. MAY 22 @ 6:00 P.M. 30 MIN., MON. MAY 23 @ 7:00 P.M. 30 MIN., SUN. MAY 29 @ 12:00 P.M. 30 MIN., MON. MAY 30 @ 8:30 P.M. 30 MIN., SAT. JUNE 4 @ 1:00 P.M. 30 MIN., TUE. JUNE 7 @ 10:00 P.M. 30 MIN.

FLAG DAY CEREMONY - SAT. JUNE 18 @ 1:00 P.M. 30 MIN., MON. JUNE 20 @ 8:30 P.M. 30 MIN.

### <u>CIVIC INVOLVEMENT ISSUES</u>

UNITED WAY - MONDAY'S @ 10:30 A.M. 30 MIN. - FRI. APRIL 1 @ 12:00 P.M. 30 MIN., WED. APRIL 6 @ 11:30 A.M. 30 MIN., FRI. APRIL 8 @ 5:30 P.M. 30 MIN., THU. APRIL 14 @ 10:30 A.M. 30 MIN., SUN. APRIL 17 @ 3;30 P.M. 30 MIN., SUN. APRIL 19 @ 6:00 P.M. 30 MIN., THU. APRIL 21 @ 10:30 A.M. 30 MIN., THU. APRIL 28 @ 8:30 P.M. 30 MIN., FRI. APRIL 29 @ 4:30 P.M. 30 MIN., FRI. MAY 6 2 4:30 P.M. 30 MIN., THU. MAY 12 2 10:30 A.M. 30 MIN., SUN. MAY 15 @ 5:30 P.M. 30 MIN., TUE. MAY 17 @ 6:00 P.M. 30 MIN., FRI. MAY 20 2 7:30 P.M. 30 MIN., SAT. MAY 21 @ 9:30 A.M. 30 MIN., THU. MAY 26 @ 10:30 A.M. 30 MIN., WED. JUNE 1 @ 11:30 A.M. 30 MIN., THU. JUNE 2 @ 11:30 A.M. 30 MIN, SAT. JUNE 4 @ 9:30 A.M. 30 MIN., SUN. JUNE 5 @ 7:00 P.M. 60 MIN., WED. JUNE 8 @ 11:30 A.M. 30 MIN., SUN. JUNE 12 @ 12:00 P.M. 30 MIN., SUN. JUNE 19 @ 5:30 P.M. 30 MIN.

ROTARY CLUB – AIRS EVERY TUESDAY @ 5:30 P.M. AND FRIDAY'S @ 5:00 P.M. 27 MIN. – SUN. APRIL 3 @ 2:30 P.M.27 MIN., SAT. APRIL 9 @ 5:30 P.M. 27 MIN., SUN. APRIL 10 @ 12:00 P.M. 27 MIN., SAT. APRIL 16 @ 1:00 P.M. 27 MIN., MON. APRIL 18 @ 6:30 P.M.27 MIN., WED. APRIL 20 @ 11:30 A.M. 27 MIN., SUN. APRIL 24 @ 12:00 P.M. 27 MIN., MON. APRIL 25 @ 11:30 A.M. 27 MIN., MON. APRIL 25 @ 8:30 P.M. 27 MIN.

RELAY FOR LIFE – MON. APRIL 4 @ 11:30 A.M. 27 MIN., MON. APRIL 4 @ 6:30 P.M. 27 MIN., SAT. MAY 21 @ 2:00 P.M. 27 MIN.

KIWANA'S CLUB – WED. APRIL 13 @ 11:30 A.M. 30 MIN., THU. APRIL 14 @ 8:30 P.M. 57 MIN., FRI. APRIL 15 @ 5:30 P.M. 30 MIN., SAT. APRIL 16 @ 5:00 P.M., SUN. APRIL 17 @ 12:00 P.M. 30 MIN., MON. APRIL 18 @ 8:30 P.M. 30 MIN., FRI. APRIL 22 @ 5:30 p.m. 30 MIN., MON. APRIL 25 @ 12:00 P.M. 30 MIN., TUE. APRIL 26 @ 10:30 A.M. 30 MIN., TUE. APRIL 26 @ 9:00 P.M. 30 MIN., WED. APRIL27 @ 11:30 A.M. 30 MIN., FRI. APRIL 29 @ 12:00 P.M. 30 MIN., SAT. APRIL 30 @ 1:00 P.M. 30 MIN., MON. MAY 2 @ 8:30 P.M. 30 MIN., TUE. MAY 3 @ 6:00 P.M. 30 MIN. THU. MAY 5 @ 8:30 P.M. 30 MIN., FRI. MAY 6 2 5:30 P.M. 30 MIN., SAT. MAY 7 @ 11:30 A.M. 30 MIN., TUE. MAY 10 @ 10:30 A.M. 30 MIN., FRI. MAY 13 @ 12:00 P.M. 30 MIN., SAT. MAY 14 @ 9:30 A.M. 30 MIN., FRI. MAY 27 @ 5:30 P.M. 30 MIN.

# WHIG TV QUARTERLY ISSUES REPORT APRIL, MAY, JUNE 2016

### <u>CIVIC INVOLVEMENT ISSUES</u>

RED CROSS BANQUET – THU. APRIL 28 @ 12:00 P.M. 60 MIN., FRI. APRIL 29 @ 7:30 P.M. 60 MIN. SAT. APRIL 30 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 1 @ 12:00 P.M. 60 MIN., THU. MAY 5 @ 11:30 A.M. 60 MIN., SAT. MAY 7 @ 2:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 8 @10:00 A.M. 60 MIN., THU. MAY 12 @ 11:30 A.M. 60 MIN., FRI. MAY 13 @ 8:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 15 @ 12:00 P.M. 60 MIN., FRI. MAY 13 @ 8:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 15 @ 12:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 22 @ 12:00 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 28 @ 4:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 29 @ 10:00 A.M. 60 MIN., FRI. JUNE 3 @ 8:30 P.M. 60 MIN., SUN. JUNE 5 @ 12:00 P.M. 90 MIN.

WRIGHT'S CENTER BANQUET – WED. MAY 4 @ 8:30 P.M. 60 MIN., FRI. MAY 6 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 7 @ 5:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 8 @ 2:00 P.M. 60 MIN., MON. MAY 9 @ 9:30 P.M. 60 MIN., THU. MAY 12 @ 5:30 P.M. 60 MIN., FRI. MAY 13 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 14 @ 11:00 A.M. 60 MIN., SUN. MAY 15 @ 10:00 A.M. 60 MIN., MON. MAY 16 @ 9:30 P.M. 60 MIN., THU. MAY 19 @ 5:30 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 22 @ 7:00 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 28 @ 5:00 P.M. 60 MIN., SUN. JUNE 19 @ 12:30 P.M. 60 MIN.

### <u>CIVIC EDUCATION ISSUES</u>

NASH IN ACTION (NASH COMMUNITY COLLEGE) - FRIDAY'S AT 6:00 PM 27 MIN. - SUN. APRIL 3 @ 3:30 P.M. 27 MIN., SUN. APRIL 10 @ 11:00 A.M. 27 MIN., MON. APRIL 11 @ 7:00 P.M. 27 MIN., SUN. APRIL 24 @ 6:00 P.M. 27MIN., SUN. MAY 1 @ 5:30 P.M. 27MIN., MON. MAY 16 @ 8:30 P.M. 27 MIN., SAT. MAY 21 @ 1:00 P.M. 27 MIN., SUN. JUNE 5 @ 5:30 P.M. 30 MIN., MON. JUNE 13 @ 8:30 P.M. 30 MIN.

NCC/ECC MEETING - SAT. APRIL 2 @ 2:00 P.M. 60 MIN., TUE. APRIL 5 @ 8:30 P.M. 60 MIN., WED. APRIL 6 @ 8:30 P.M. 60 MIN., FRI. APRIL 8 @ 6:30 P.M. 60 MIN., FRI. APRIL 8 @ 8:00 P.M. 30 MIN., SAT. APRIL 9 @ 11:00 A.M. 60 MIN., SAT. APRIL 9 @ 4:30 P.M. 60 MIN., SUN. APRIL 10 @ 5:30 P.M. 60 MIN., SAT. APRIL 16 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SAT. APRIL 30 @ 4:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 1 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 7 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 8 @ 12:00 P.M. 60 MIN., THU. JUNE 2 @ 12:00 P.M. 60 MIN., WED. JUNE 8 @ 8:30 P.M. 60 MIN., THU. JUNE 9 @ 11:30 A.M. 90 MIN., FRI. JUNE 10 @ 6:30 P.M. 60 MIN., FRI. JUNE 10 @ 8:00 P.M. 90 MIN., SAT. JUNE 11 @ 2:00 P.M. 120 MIN., SUN. JUNE 12 @ 12:30 P.M. 60 MIN., THU. JUNE 16 @ 11:30 A.M. 90 MIN., THU. JUNE 16 @ 5:30 P.M. 60 MIN., FRI. JUNE 17 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SUN. JUNE 19 2 11:00 A.M. 30 MIN.

EDGECOMBE COUNTY SCHOOL BOARD MEETING - THU. APRIL 14 @ 5:30 P.M. 60 MIN., SAT. APRIL 16 @ 2:30 P.M. 30 MIN., SUN. APRIL 17 @ 10:00 A.M. 60 MIN., TUE. APRIL 19 2 8;30 P.M. 60 MIN., THU. APRIL 21 @ 11:30 A.M. 60 MIN., FRI. APRIL 22 @ 8:00 P.M. 60 MIN., SUN. APRIL 24 @ 10:00 A.M. 60 MIN., SUN. APRIL 24 @ 7:00 P.M. 60 MIN., TUE. MAY 31 @ 5:30 P.M. 60 MIN., FRI. JUNE 3 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. JUNE 4 @ 6:00 P.M. 60 MIN., MON. JUNE 6 @ 11:30 A.M. 60 MIN.

<u>COMMUNITY AWARENESS ISSUES</u>

STATUE MEETING - SAT. APRIL 2 @ 3:00 P.M. 30 MIN., MON. APRIL 4 @ 7:00 P.M. 30 MIN., SUN. APRIL 10 @ 12:30 P.M. 60 MIN.

BUILDING MEETING - SUN. APRIL 3 @ 6:30 P.M. 60 MIN.

## APRIL, MAY, JUNE 2016

## <u>COMMUNITY AWARENESS ISSUES</u>

NEER BANQUET - WED. MAY 18 @ 8:30 P.M. 60 MIN., FRI. MAY 20 @ 8:30 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 21 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 22 @ 10:00 A.M. 60 MIN., MON. MAY 23 @ 9:30 P.M. 60 MIN., FRI. MAY 27 @ 8:30 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 28 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 29 @ 12:30 P.M. 60 MIN., MON. MAY 30 @ 9:30 P.M. 60 MIN., THU. JUNE 2 @ 5:30 P.M. 60 MIN., SAT. JUNE 4 @ 5:00 P.M. 60 MIN., SUN. JUNE 5 @ 2:00 P.M. 60 MIN., MON. JUNE 6 @ 9:30 P.M. 60 MIN., FRI. JUNE 17 @ 8:30 P.M. 60 MIN.

POLICE AND FIREMAN OF THE YEAR CEREMONIES – SUN. APRIL 3 @ 12:00 P.M. 30 MIN., MON. APRIL 4 @ 8:30 P.M. 30 MIN., TUE. APRIL 5 @ 6:00 P.M. 30 MIN, THU. APRIL 7 @ 8:30 P.M. 30 MIN., MON. APRIL 11 @ 8:30 P.M. 30 MIN., TUE. APRIL 12 @ 10:30 A.M. 30 MIN.

## HEALTH ISSUES

REMEDY THIS NATURALLY - MONDAY'S @ 4:00 PM 57 MIN. & THURSDAYS @ 9:00 PM 57 MIN.-SAT. APRIL 9 @ 3:30 P.M. 60 MIN.

HERE'S TO YOUR GOOD HEALTH – EVERY WEDNESDAY @ 7:30 PM 57 MIN.- SAT. APRIL 2 @ 4:30 P.M. 57 MIN., MON. APRIL 4 @ 3:00 P.M. 57 MIN., SAT. APRIL 9 2 2:30 P.M. 57 MIN., MON. APRIL 11 @ 3:00 P.M. 57 MIN., SAT. APRIL 16 @ 4:00 P.M. 57 MIN., MON. APRIL 18 @ 3:00 P.M. 57 MIN., SAT. APRIL 23 @ 5:30 P.M. 57 MIN., MON. APRIL 25 @ 3:00 P.M. 57 MIN., MON. MAY 2 @ 3:00 P.M. 57 MIN., MON. MAY 9 @ 3:00 P.M. 57 MIN., SAT. MAY 14 @ 2:00 P.M. 57 MIN., MON. MAY 16 @ 3:00 P.M. 57 MIN., MON. MAY 23 @ 3:00 P.M. 57 MIN., MON. MAY 30 @ 3:00 P.M. 57 MIN., MON. JUNE 6 @ 3:00 P.M. 60 MIN., SAT. JUNE 11 @ 11:00 A.M. 57 MIN., MON. JUNE 13 @ 3:00 P.M. 57 MIN., MON. JUNE 20 @ 3:00 P.M. 60 MIN.

HAMMER CHIROPRACTIC AIRS TUESDAY'S @ 8:00 P.M. 30 MIN.

• VETERAN'S ISSUES

VETERAN'S CORNER - WEDNESDAY'S @ 3:00 PM 57 MIN.

<u>ECONOMIC ISSUES</u>

WILSON PUBLIC POLICY MEETING - THU. APRIL 28 2 5:30 P.M. 60 MIN., SAT. APRIL 30 @ 2:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 1@ 10:00 A.M. 60 MIN., MON. MAY 2 @ 6:30 P.M. 60 MIN., THU. MAY 5 @ 5:30 P.M. 60 MIN., SAT. MAY 7 @ 4:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 8 @ 5:30 P.M. 60 MIN., MON. MAY 9 @ 11:30 A.M. 60 MIN., SAT. MAY 21 @ 6:00 P.M. 60 MIN., SUN. MAY 29 @ 2:00 P.M. 60 MIN.

BUSINESS REEL - AIRS TUESDAY'S @ 8:30 P.M. 30 MIN.

TARBORO TOWN MEETING - THU. APRIL 14 @ 12:00 P.M. 60 MIN., FRI. APRIL 15 @ 6:30 P.M. 60 MIN., SAT. APRIL 16 @ 2:00 P.M. 30 MIN., SUN. APRIL 17 @ 12:30 P.M. 60 MIN., WED. APRIL 20 @ 8:30 P.M. 60 MIN.

STATE OF THE CITY ADDRESS - APRIL 2 @ 4:00 P.M. 30 MIN.