

ESCAPE slip away.

COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION THIRD QUARTER 2019

During the third quarter of 2019 (July 1, 2019 – September 29, 2019), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Escape Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Missing (July 1, 2019 – September 29, 2019)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I

Program: Better Planet (July 1, 2019 – September 29, 2019)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Better Planet (July 1, 2019 – September 29, 2019)

Time: Saturdays 11:00 AM - 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Walking Wild (July 1, 2019 – September 29, 2019)

Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Wild Wonders (July 1, 2019 – September 29, 2019)

Time: Saturdays 12:00 PM - 12:30 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing (July 1, 2019 – September 29, 2019)

Time: Saturdays 12:30 PM – 1:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I