

Programming Report

2021, Quarter 2

Talk/Mixed Format Programming

Show Title: Christopher Close-up

Day & Time: Sunday, 7 AM

Duration: 28:00

Description: Christopher Close-up encouraged people of all ages and walks of life to use their God-given talents to make a positive difference in the world. The weekly half-hour series regularly introduces listeners to individuals- some famous, some not so-- who are using their gifts, talents, and abilities to create a better world.

Show Title: The Sports Matchup **Day & Time**: Monday, 9-11 AM

Duration: 2 hrs

Description: Student run sports show that covers all major sports

(Football, Basketball, Hockey, and Baseball).

Hosts: Cosme Lozano, Jordan Missig, Matt Lauterbach



Show Title: Bach in Town

Day & Time: Mondays, 8-10 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run talk show that covers the latest sports news,

along with entertainment.

Host: Matt Lauterbach, Dallas Matlock

Show Title: The Disc Replay Show

Day & Time: Tuesdays, 11-1 PM

Duration: 2 hrs

Description: Specialty show focused on deeper cuts from classic arts.

Golden era, progressive, classic, and album oriented rock.

Host: Scott

Show Title: Let's be Frank

Day & Time: Tuesday, 1-3 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Frank plays a variety of music,

such as indie and classic songs.

Host: Frank Piegari

Show Title: Radio Rejects

Day & Time: Tuesday, 3-5 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Josue focuses on the local

music scene in the area.

Host: Josue Tinoco



Show Title: Music with Hubbs **Day & Time**: Tuesday, 6-8 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Jacob plays his favorite music,

and has talking points throughout the show.

Host: Jacob Hubbs

Show Title: Spirit of The Radio

Day & Time: Wednesdays, 6-8 PM

Duration: 2 hr

Description: Specialty show showcasing oldies (60s-80s)

Host: Lisa O'Brien

Show Title: The Lightstick Ocean Crew

Day & Time: Thursdays, 9-11 AM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Elvia focuses on K-POP and

other similar styles of music.

Host: Elvia Cardenas

Show Title: The DJ Twizzler Variety Show

Day & Time: Thursdays, 6-8 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Elizabeth plays different

varieties of music, from pop to folk and others.

Host: Elizabeth Badalamenti



Show Title: The Bach Show

Day & Time: Fridays, 10-12 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Matt provides sports

commentary and news. **Host**: Matt Lauterbach

Show Title: The Local Music Show

Day & Time: Fridays, 12-2 PM

Duration: 2 hrs

Description: Community run specialty show. Focuses on the local music

scene here in Joliet

Host: Tom Maslowski

Show Title: Los Twins Show

Day & Time: Fridays, 10-12 PM

Duration: 2 hrs

Description: Student run specialty show. Rodolfo does a mix of talk and

music.

Host: Rodolfo Perez

Show Title: Democracy Now!

Day & Time: Weekdays, 5 PM

Duration: 1:00:00

Description: Democracy Now is a political news and talk show through

NPR focusing on national and global issues. The show features

interviews and soundbites related to current events. Left-wing slant.



Show Title: Local Lockdown **Day & Time**: Daily, 11 AM

Duration: 10 mins

Description: Specialty show focused on exposing local musicians.

Varied sounds.

Host: Jake Bayuk

Musical Programming

Show Title: Jazz Times

Day & Time: Sundays, 3-5 pm

Duration: 2 hrs

Description: Speciality show showcasing current and classic Jazz styles.

DJ: Bob Kase

Show Title: Sonic Expo

Day & Time: Tuesdays, 8-10 pm

Duration: 2 hrs

Description: Specialty show showcasing current indie, progressive, and

math rock styles.

Host: Jeremy Kollross



Automated Music Rotation

Show Title: Singer Songwriter Rotation

Day & Time: Monday-Saturday - 5-9 AM

Duration: 5 hr block

Description: Automation block of current AAA-style programming.

DJ: Automation

Show Title: Indie/Alternative

Day & Time: Monday-Friday - 10-4 PM, 6-8 PM

Duration: 2-7 hour blocks

Description: Automation block of current indie-style programming.

DJ: Automation

Show Title: World Music Rotation

Day & Time: Saturday - 10 AM-5 PM

Duration: 7 hr block

Description: Automation block of current World Music programming

DJ: Automation

Show Title: Jazz Rotation

Day & Time: Sunday - 12 PM-12 AM

Duration: 12 hour block

Description: Automation block of current Jazz programming

DJ: Automation



Show Title: RPM Rotation

Day & Time: Monday-Friday - 11-4 AM, Saturday-Sunday - 12-4 AM

Duration: 5-6 hr block

Description: Automation block of current Electronic and Dance music

programming.

Show Title: Hip-Hop

Day & Time: Monday-Friday - 9-10 PM, Saturday - 8-11 PM

Duration: 2-3 hr blocks

Description: Automation block of current HipHop-style programming.

DJ: Automation

Show Title: Classical

Day & Time: Sunday - 5-6 AM

Duration: 2 hr block

Description: Automation block of current classical-style programming.

DJ: Automation

Show Title: Metal

Day & Time: Saturday - 5-7 PM

Duration: 2 hr block

Description: Automation block of current Soul-style programming.

DJ: Automation

