## Quarterly Issues/Program List WACC-AM Reporting period 4/01/2023 -6/30/2023

Issue	Program title	Description	Time	Schedule	Duration
Talk Show	Buenos Dias Misionero	On regular basis, this program addresses spiritual needs of the community, as well as the immigration issue and how this is impacting South Florida immigrant's community. This program also defends the lives of the most fragile people in the community.	8:00—10:00 AM	Monday thru Friday	120 minutes
Daily news	Noticiero Radio Paz	On regular basis, this segment addresses news of international, national, and local interest. Secular and religious content.	12:00-12:30 PM	Monday thru Friday	30 minutes
Radio Magazine	Con Dios al Volante	This program addresses religious and secular content. Some examples. On regular basis, this program teaches about: Finances, Technology, Family Counseling, Psychology.	4:00-6:00 PM	Monday thru Thursday	120 minutes
A program about respect and the dignity of human life.	Respeto a la Vida	A program to deepen understanding of the sanctity and dignity of all human life and the mission of the church to witness and serve humanity through a culture of life and love.	06:00-07:00 PM 12:00 AM – 1:00 AM 12:00 AM – 1:00 AM	Monday <u>Replay</u> Wednesday Friday	60 minutes
Youth Affairs	Here I Am Lord / Aqui Estoy Señor	A Program reflecting life, conflict, and faith of the youth.	7:15-8:00 PM 7:15-8:00 PM	Monday <u>Replay</u> Thursday	45 minutes
Program to help addicts	Movimiento Nueva Vida	A program dedicated to addicts and their daily conflicts. The program is hosted and produced by recovering alcoholics.	9:00-10:00 PM	Monday	60 minutes
Program to help families with different issues.	En el Jardin de la Familia	A program dedicated to focus the family issues from the perspective of the relationship between parents and their teenage children.	6:00-7:00 PM	Wednesday	60 minutes

Program to invite people to achieve holiness in everyday life.	Esta es mi Gente	A radio show where they talk about the life within the church, especially in each parish.	11:00 AM -12:00 PM 3:00 AM – 4:00 AM	Thursday <u>Replay</u> Saturday	60 minutes
Program to help families with children	Caminando con las hijos en la fe	A program dedicated to strengthening values and virtues in the family.	06:00 PM- 07:00 PM 9:00 PM- 10:00 PM 2:00 AM-3:00 AM	Thursday <u>Replay</u> Monday	60 minutes
Stewardship Program	Par amor a Cristo	A program dedicated to talking about Christian stewardship	11:00 AM -12:00 PM 12:00 AM - 1:00 AM	Friday <u>Replay</u> Saturday	60 minutes
Program to help marriages	Matrimonios en Victoria/ Marriages in Victory	A program dedicated to discussing different topics (conflicts, faith, catholic teachings) related to husband and wife.	6:00 - 7:00 PM 2:00 AM – 3:00 AM	Friday <u>Replay</u> Saturday	60 minutes
Help to seafarers	Stella Maris	Host discuss topics related to religion and specific needs of the people who work on the vessels, docked at the Miami piers.	9:00 - 10:00 AM 2:00 AM – 3:00 AM	Saturday <u>Replay</u> Wednesday	60 minutes
A program focus on everyday life.	Conflictos humanos	Host talks about faith, family, marriage, and society behavior topics.	01:30 PM - 02:00 PM 4:30 AM - 5:00 AM 06:30 - 07:00 PM	Monday <u>Replay</u> Thursday Saturday	30 minutes

Page 1 of 2

Page 2 of 2