

COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION FIRST QUARTER 2020

During the first quarter of 2020 (January 1, 2020 – March 31, 2020), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Bounce Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Missing: Open Files (January 1, 2020 – March 31, 2020)

Time: Saturdays 9:00 AM - 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing: Open Files (March 14, 2020) *Make-good for 9:00 AM airing

Time: Saturday 12:00 PM – 12:30 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing: Open Files (January 1, 2020 – March 31, 2020)

Time: Saturdays 9:30 AM - 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (January 1, 2020 – March 31, 2020)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (January 1, 2020 – March 31, 2020)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (January 1, 2020 – March 31, 2020)

Time: Saturdays 11:00 AM - 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (January 1, 2020 – March 31, 2020)

Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G E/I Rev 12.02.20



COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION SECOND QUARTER 2020

During the second quarter of 2020 (April 1, 2020 – June 30, 2020), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Bounce Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Missing: Open Files (April 1, 2020 – June 30, 2020)

Time: Saturdays 9:00 AM - 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing: Open Files (April 1, 2020 – June 30, 2020)

Time: Saturdays 9:30 AM - 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (April 1, 2020 – June 30, 2020)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (April 1, 2020 – June 30, 2020)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (April 1, 2020 – June 30, 2020)

Time: Saturdays 11:00 AM – 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (April 1, 2020 – June 30, 2020)

Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I



COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION THIRD QUARTER 2020

During the third quarter of 2020 (July 1, 2020 – October 31, 2020), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Bounce Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Missing: Open Files (July 1, 2020 – October 31, 2020)

Time: Saturdays 9:00 AM - 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing: Open Files (July 1, 2020 – October 31, 2020)

Time: Saturdays 9:30 AM - 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (July 1, 2020 – October 31, 2020)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (July 1, 2020 – October 31, 2020)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (July 1, 2020 – October 31, 2020)

Time: Saturdays 11:00 AM – 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (July 1, 2020 – October 31, 2020)

Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I



COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION FOURTH QUARTER 2020

During the fourth quarter of 2020 (October 1, 2020 – December 31, 2020), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Bounce Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Missing: Open Files (October 1, 2020 – December 31, 2020)

Time: Saturdays 9:00 AM - 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing: Open Files (October 1, 2020 – December 31, 2020)

Time: Saturdays 9:30 AM - 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (October 1, 2020 – December 31, 2020)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Getting Green (October 1, 2020 – December 31, 2020)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (October 1, 2020 – December 31, 2020)

Time: Saturdays 11:00 AM – 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Animal Rescue: Amazing Stories (October 1, 2020 – December 31, 2020)

Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I