THISty NETWORK COMMERCIAL LIMITS

AND WEB SITE RULE COMPLIANCE CERTIFICATION,

**SECOND QUARTER 2010** 

FOLLOWING IS A LIST OF ALL THISTY NETWORK PROGRAMS DESIGNED FOR CHILDREN TWELVE

YEARS OLD AND YOUNGER THAT WERE SCHEDULED FOR BROADCAST DURING THE SECOND

QUARTER OF 2010, APRIL 1, 2010 THROUGH JUNE 30, 2010. THIS CERTIFIES THAT ALL OF THESE

PROGRAMS WERE FORMATTED (IN THE ORDER AND AT THE TIMES INDICATED) TO ALLOW FOR

NO MORE THAN 10.5 MINUTES OF TOTAL COMMERCIAL TIME PER CLOCK HOUR ON WEEKENDS

AND 12 MINUTES OF TOTAL COMMERCIAL TIME PER CLOCK HOUR ON WEEKDAYS, OR HALF

THAT ALLOTTED TIME FOR AN ISOLATED HALF HOUR OF CHILDREN'S PROGRAMMING. THE

ACTUAL NUMBER OF NETWORK COMMERCIAL MINUTES WAS INCLUDED IN THE NETWORK

TRAFFIC REPORTS FOR THE SECOND QUARTER OF 2010, WHICH EACH AFFILIATED STATION HAS

RECEIVED HERETOFORE.

IF THE NETWORK SCHEDULED A HALF-HOUR CHILDREN'S PROGRAM CONTAINING 5.5

COMMERCIAL MINUTES IN A CLOCK HOUR WITH A NON-CHILDREN'S PROGRAM, THE NUMBER

OF NETWORK COMMERCIAL MINUTES IN THE CHILDREN'S PROGRAM WOULD HAVE BEEN

DECREASED TO COMPLY WITH THE COMMERCIAL LIMITS.

Children's Weekday Programs (series)

1. Program: A Miss Mallard Mystery

Time: Mondays, Wednesdays, Fridays 7:00- 7:30 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G

2. Program: C.L.Y.D.E.

Time: Tuesdays, Thursdays 7:00- 7:30 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G

3. Program: Wonderful Wizard of Oz

Time: Monday- Friday 7:30- 8:00 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G

4. Program: Spider Riders

Time: Monday-Friday 8:00- 8:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

5. Program: Journey to the West

Time: Monday-Friday 8:30-9:00 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G

6. Program: Emily of New Moon

Time: Monday- Friday 9:00- 10:00 AM ET

Duration: 60 minutes Rating: TV-Y7

## Children's Weekend Programs (series)

1. Program: Green Screen Adventures Time: Saturdays 10:00- 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

2. Program: Wimzie's House

Time: Saturdays 10:30- 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

3. Program: The Country Mouse and the City Mouse Adventures

Time: Saturdays 11:00- 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

4. Program: Horseland

Time: Saturdays 11:30 AM- 12:00 PM ET from 4/3- 5/15/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

5. Program: The Country Mouse and the City Mouse Adventures

Time: Saturdays 11:30- 12:00 AM ET from 5/22- 6/26/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

6. Program: Liberty's Kids

Time: Saturdays 12:00- 12:30 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

7. Program: Liberty's Kids

Time: Saturdays 12:30- 1:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

8. Program: Potatoes and Dragons Time: Sundays 8:00- 8:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G

9. Program: Potatoes and Dragons

Time: Sundays 8:30- 9:00 AM from 4/4- 5/16/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-G

10. Program: Mummies Alive!

Time: Sundays 8:30- 9:00 AM ET from 5/23- 6/27/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

11. Program: Mummies Alive!

Time: Sundays 9:00- 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

12. Program: Mummies Alive!

Time: Sundays 9:30- 10:00 AM ET from 4/4- 5/16/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

13. Program: Spider Riders

Time: Sundays 9:30- 10:00 AM ET from 5/23- 6/27/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

14. Program: Spider Riders

Time: Sundays 10:00- 10:30 AM ET from 4/4- 5/16/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

15. Program: Horseland

Time: Sundays 10:00- 10:30 AM ET from 5/23- 6/27/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

16. Program: Spider Riders

Time: Sundays 10:30- 11:00 AM ET from 4/4- 5/16/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV 17. Program: Horseland

Time: Sundays 10:30- 11:00 AM ET from 5/23- 6/27/10

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

\* \* \* \* \*

ALL THISty NETWORK PROGRAMS DESIGNED FOR CHILDREN TWELVE YEARS OLD AND

YOUNGER, SCHEDULED FOR BROADCAST DURING THE SECOND QUARTER OF 2010, COMPLIED

WITH SECTIONS 73.670(b), (c) AND (d) OF THE RULES OF THE FEDERAL COMMUNICATIONS

COMMISSION, 47 C.F.R. § 73.670(b), (c) AND (d).

NONE OF THESE PROGRAMS, AND NO PROMOTIONAL OR PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENTS

SCHEDULED BY THIS NETWORK WITHIN OR ADJACENT TO THOSE PROGRAMS, CONTAINED ANY

URLs, WITH THE POSSIBLE EXCEPTION OF (a) FICTIONAL URLs IN PROGRAMMING, (b) URLs OF

COMMERCIAL-FREE WEBSITES THAT SATISFY 47 C.F.R. § 73.670(b), OR (c) URLs, NOT UNDER THE

CONTROL OF THE LICENSEE, OF NON-PROFIT OR GOVERNMENT ENTITIES, WITHIN PUBLIC

SERVICE ANNOUNCEMENTS AIRED ON BEHALF OF THOSE ENTITIES, OR MEDIA COMPANIES IN

PARTNERSHIP WITH THOSE ENTITIES.

Prepared by:

KYLE HART/ PROGRAM & OPERATIONS MANAGER- THIS TV NETWORK

06/30/10

4