KLEG-CD - Diya TV Dallas, TX Issues/Programs List 4Q 2023

KLEG-CD / Diya TV provides its viewers with programming and public service announcements that address issues of concern to our local community. Among the issues determined to be of most concern to the community during the preceding calendar quarter were:

- ECONOMIC DEVELOPMENT
- EDUCATION
- RELIGION
- SPORTING EVENTS
- LOCAL NEWS COVERAGE
- POLITICS
- HEALTH
- FOREIGN POLICY
- DOMESTIC POLICY

Issue	Program/Title	Description	Day of Week	Time	Duration
News Coverage	English News	Diya TV Nightly News in English	M-F	12:00 AM/12:00 PM/8:00 PM	30 Minutes
News Coverage	Hindi News	Diya TV Nightly News in Hindi	M-F	12:30 AM/12:30 PM/8:30 PM	30 Minutes
News Coverage	In Depth	In Depth reporting on the issues affecting India today	M-F	6:00 PM	30 Minutes
Political Discussions	The Big Picture	Nightly talk show with discussions around the larger impact of trade, policy and politics within the Indian sub-continent	M-F	6:30 PM	30 Minutes

Health & Education	Ask Dr. Nandi	Ask Dr. Nandi is a medical lifestyle show whose mission it is to improve the health of America and the world with compassion, empathy, and integrity.	M-F	8:00 AM/4:00 PM	1 Hour
Indian American News and Events	Diya TV Spotlight	The only weekly news magazine show covering news and events across the nation about Indian American news and stories.	Monday	12:30 PM/5:30 PM	30 Minutes
Events, Politics, Sports, Entertainment	World Panorama	A weekly capsule of international events, politics, sports, business & entertainment	Tuesday	1:30 PM/5:30 PM	30 Minutes
Political Discussions	The Public Interest	Emmy award-winnin g host Ravi Kapur sits down with public officials, diplomats and decision-mak ers to discuss the policy and issues facing our nation.	Wednesday	1:30 PM/5:30 PM	30 Minutes

Political Discussions	To The Point	Discussions and in-depth interviews with Policy makers in India	Thursday	1:30 PM/5:30 PM	30 Minutes
Culture	Colors of India	An upbeat look at food, travel and the cultural scene in India.	M-F	5:00 PM	30 Minutes
Business, Politics, Science, Culture	Diya TV Dialogue	Speeches, panels and discussions from the leading figures in business, politics, science and culture	M-F	7:00 PM	1 Hour
Foreign Policy Discussion	India's World	Weekly discussion panel centering around India's foreign policy	Saturday	8:00 AM/5:30 PM	30 Minutes
Domestic Policy Discussion	Policy Watch	Weekly discussion panel centering around India's domestic policy	Saturday	8:30 AM	30 Minutes

Entertainment News	Showbiz India	An hour long recap of weekly Bollywood news, exclusive interviews & behind the scenes look at the new movies and weekly Top5 Music videos.	Saturday	9:00 AM	1 Hour
Indian American News and Events	Diya TV Spotlight	The only weekly news magazine show covering news and events across the nation about Indian American news and stories.	Saturday	10:00 AM/8:00 PM	30 Minutes
Technology & Ideas	Ink Talks	INK is India's foremost platform for the exchange of cutting-edge ideas and inspiring stories. Featuring talks from major figures in India.	Saturday	10:30 AM/8:30 PM	30 Minutes
Events, Politics, Sports, Entertainment	World Panorama	A weekly capsule of international events, politics, sports, business & entertainment	Saturday	5:00 PM	30 Minutes

Business, Politics, Science, Culture	Diya TV Dialogue	Speeches, panels and discussions from the leading figures in business, politics, science and culture	Saturday	6:00 PM	1 Hour
Domestic Policy Discussion	Policy Watch	Weekly discussion panel centering around India's domestic policy	Sunday	8:30 AM	30 Minutes
Political Discussions	The Public Interest	Emmy award-winnin g host Ravi Kapur sits down with public officials, diplomats and decision-mak ers to discuss the policy and issues facing our nation.	Sunday	9:00 AM/5:00 PM	30 Minutes
Foreign Policy Discussion	India's World	Weekly discussion panel centering around India's foreign policy	Sunday	9:30 AM	30 Minutes

Events, Politics, Sports, Entertainment	World Panorama	A weekly capsule of international events, politics, sports, business & entertainment	Sunday	10:00 AM/5:30 PM	30 Minutes
Political Discussions	To The Point	Discussions and in-depth interviews with Policy makers in India	Sunday	10:30 AM/4:30 PM	30 Minutes
Political Discussions	The Public Interest	Emmy award-winnin g host Ravi Kapur sits down with public officials, diplomats and decision-mak ers to discuss the policy and issues facing our nation.	Sunday	9:00 AM/5:00 PM	30 Minutes
Indian American News and Events	Diya TV Spotlight	The only weekly news magazine show covering news and events across the nation about Indian American news and stories.	Sunday	6:00 PM	30 Minutes

Technology & Ideas	Ink Talks	INK is India's foremost platform for the exchange of cutting-edge ideas and inspiring stories. Featuring talks from major figures in India.	Sunday	6:30 PM	30 Minutes
--------------------	-----------	---	--------	---------	------------

Section II
Network (and/or Syndicated) Programming

Section II lists the network-provided (and/or syndicated programming that the station broadcast during the preceding calendar quarter that addresses community issues.

Issue	Program/Title	Description	Time	Duration
News Coverage	English News	Diya TV Nightly News in English	M-F 12:00 AM/12:00 PM/8:00 PM	30 Minutes

Section III Public Service Announcements

Section III lists public service announcements that the station broadcast during the preceding calendar quarter that address community issues:

Issue	Program/Title	Description	Runs	Duration
PSA	Stop Asian Hate	Promotional announcement against hate crimes	10 Daily during the quarter	10 Seconds