

COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULE COMPLIANCE CERTIFICATION THIRD QUARTER 2016

During the third quarter of 2016 (July 1, 2016 – September 30, 2016) the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Grit Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Future Phenoms (July 1, 2016 – August 14, 2016)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Jack Hanna's Wild Countdown (August 15, 2016 – September 30, 2016)

Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I

Program: On The Spot (July 1, 2016 – August 14, 2016)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Jack Hanna's Wild Countdown (August 15, 2016 – September 30, 2016)

Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I

Program: Living Greener (July 1, 2016 – September 30, 2016)

Time: Saturdays 11:00 AM - 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I



COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULE COMPLIANCE CERTIFICATION THIRD QUARTER 2016

During the third quarter of 2016 (July 1, 2016 – September 30, 2016) the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Grit Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Uncaged (July 1, 2016 – September 30, 2016)

Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Ocean Mysteries (July 1, 2016 – August 14, 2016)

Time: Saturdays 12:00 PM - 12:30 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Sea Rescue (August 15, 2016 – September 30, 2016)

Time: Saturdays 12:00 PM - 12:30 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I

Program: Future Phenoms (July 1, 2016 – August 14, 2016)

Time: Saturdays 12:30 PM - 1:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Rock The Park (August 15, 2016 – September 30, 2016)

Time: Saturdays 12:30 PM - 1:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I