THIS TV NETWORK COMMERCIAL LIMITS

AND WEB SITE RULE COMPLIANCE CERTIFICATION,

SECOND QUARTER 2013

FOLLOWING IS A LIST OF ALL THIS TV NETWORK PROGRAMS DESIGNED FOR CHILDREN

TWELVE YEARS OLD AND YOUNGER THAT WERE SCHEDULED FOR BROADCAST DURING THE

SECOND QUARTER OF 2013, APRIL 1, 2013 THROUGH JUNE 30, 2013. THIS CERTIFIES THAT ALL OF

THESE PROGRAMS WERE FORMATTED (IN THE ORDER AND AT THE TIMES INDICATED) TO

ALLOW FOR NO MORE THAN 10.5 MINUTES OF TOTAL COMMERCIAL TIME PER CLOCK HOUR ON

WEEKENDS AND 12 MINUTES OF TOTAL COMMERCIAL TIME PER CLOCK HOUR ON WEEKDAYS.

OR HALF THAT ALLOTTED TIME FOR AN ISOLATED HALF HOUR OF CHILDREN'S

PROGRAMMING. THE ACTUAL NUMBER OF NETWORK COMMERCIAL MINUTES WAS INCLUDED

IN THE NETWORK TRAFFIC REPORTS FOR THE SECOND QUARTER OF 2013, WHICH EACH

AFFILIATED STATION HAS RECEIVED HERETOFORE.

IF THE NETWORK SCHEDULED A HALF-HOUR CHILDREN'S PROGRAM CONTAINING 5.5

COMMERCIAL MINUTES IN A CLOCK HOUR WITH A NON-CHILDREN'S PROGRAM, THE NUMBER

OF NETWORK COMMERCIAL MINUTES IN THE CHILDREN'S PROGRAM WOULD HAVE BEEN

DECREASED TO COMPLY WITH THE COMMERCIAL LIMITS.

Children's Weekday Programs (series)

1. Program: Inspector Gadget

Time: Monday-Friday 7:00-7:30 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-Y7

2.

Program: Hurricanes

Time: Mondays, Wednesdays, Fridays 7:30-8:00 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-Y

3. Program: Prostars

Time: Tuesdays, Thursdays 7:30- 8:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y

4. Program: Action Man

Time: Mondays, Wednesdays, Fridays 8:00- 8:30 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-Y

5. Program: Stargate Infinity

Time: Tuesdays, Thursdays 8:00- 8:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

6. Program: Metajets

Time: Mondays, Wednesdays, Fridays 8:30- 9:00 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-Y

7. Program: Flight Squad

Time: Tuesdays, Thursdays 8:30- 9:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV- Y

8. Program: Sabrina

Time: Monday- Friday 9:00- 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y

9. Program: Horseland

Time: Monday-Friday 9:30-10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

Children's Weekend Programs (series)

1. Program: Green Screen Adventures Time: Saturdays 10:00- 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

2. Program: The Busy World of Richard Scarry

Time: Saturdays 10:30- 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

3. Program: Wimzie's House

Time: Saturdays 11:00- 11:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

4. Program: Wimzie's House

Time: Saturdays 11:30 AM- 12:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

5. Program: Country Mouse, City Mouse Time: Saturdays 12:00- 12:30 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

6. Program: Danger Rangers

Time: Saturdays 12:30- 1:00 PM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

7. Program: Emily of New Moon Time: Sundays 8:00- 9:00 AM ET

Duration: 60 minutes Rating: TV-Y

8. Program: Mona the Vampire

Time: Sundays 9:00- 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 FV

9. Program: Madeline

Time: Sundays 9:30- 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y

10. Program: Doodlebops Rockin' Road Show

Time: Sundays 10:00- 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

11. Program: Doodlebops

Time: Sundays 10:30- 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y E/I

* * * * *

ALL THIS TV NETWORK PROGRAMS DESIGNED FOR CHILDREN TWELVE YEARS OLD AND YOUNGER, SCHEDULED FOR BROADCAST DURING THE SECOND QUARTER OF 2013, COMPLIED

WITH SECTIONS 73.670(b), (c) AND (d) OF THE RULES OF THE FEDERAL COMMUNICATIONS

COMMISSION, 47 C.F.R. § 73.670(b), (c) AND (d).

NONE OF THESE PROGRAMS, AND NO PROMOTIONAL OR PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENTS

SCHEDULED BY THIS TV NETWORK WITHIN OR ADJACENT TO THOSE PROGRAMS, CONTAINED

ANY URLs, WITH THE POSSIBLE EXCEPTION OF (a) FICTIONAL URLs IN PROGRAMMING, (b) URLs

OF COMMERCIAL-FREE WEBSITES THAT SATISFY 47 C.F.R. § 73.670(b), OR (c) URLs, NOT UNDER

THE CONTROL OF THE LICENSEE, OF NON-PROFIT OR GOVERNMENT ENTITIES, WITHIN PUBLIC

SERVICE ANNOUNCEMENTS AIRED ON BEHALF OF THOSE ENTITIES, OR MEDIA COMPANIES IN

PARTNERSHIP WITH THOSE ENTITIES.

Prepared by:

KYLE HART/ MANAGER OF DIGITAL NETWORKS- THIS TV NETWORK

6/27/13

4