WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2015.4							
Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description	Classification	
MILLER TALK	RICHARD MILLER	Monday	8am- 10am	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS	D- Educational	
TRAIN WITH JOE	JOE NGYUEN	Monday	10am- 12pm	2 HOUR S	TO TRAIN NEW INCOMING DJ'S ON HOW TO USE RADIO EQUIPMENT ALONG WITH PLAYER RPM	D- Educational	
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Monday	12pm- 2pm	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational	
THIS JUST IN	STEVE BYER	Monday	2pm- 4pm	2 HOUR S	A MIXED MEDIA SHOW CONSISTING OF COMMUNITY CURRENT EVENTS AND ECLECTIC PUNK	D- Educational	
THREE POINTER	JOHN-PAUL TREMARZO	Monday	4pm- 6pm	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS WITH CALL INS FROM LOCAL	D- Educational	
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Monday	6pm- 8pm	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational	
THE FUGEES	FUGE EDWARDS	Monday	8pm- 10pm	2 HOUR S	COMMUNITY SHOW DISCUSSING SOCIAL DEMOGRAPHIC ISSUES EFFECTING THE BLACK	D- Educational	
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Tuesday	8am- 10am	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational	

Г

N/A	LIAM EDWARDS	Tuesday	10am- 12pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTORS SHOW CONSISTING OF ALL NEW RELEASED MUSIC FROM VARIOUS	D- Educational
N/A	DIJON LAWSON	Tuesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT MIX SHOW PLAYING ALL NEW ECLECTIC TOP 40 ALONG WITH CALL IN REQUEST	D- Educational
CALL SANTIAG O	TYLER SANTIAGO	Tuesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT SHOW CONSISTING OF CALL INS FOR REQUEST AND DISCUSSION OF	D- Educational
LISTEN TO THIS	JEREMY TAPIA	Tuesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	SHOW TO PROMOTE ALL LOCAL ARTIST AND GIVE EXPOSURE TO NEW CREATORS	D- Educational
N/A	WILL VENTURA	Tuesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	STUDENT LIAISON BETWEEN STATION AND COMICON WHICH PLAYED ECLECTIC ROCK	D- Educational
N/A	BRIAN RIOS	Tuesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	DANCE PARTY MIX SHOW WITH LIVE CALL IN REQUEST	D- Educational
THE EAGLE TALK	HASSAN BARROW	Wednesday	8am- 10am	2 HOUR S	SHOW CONSISTING OF STUDENT GOVERNMENT ISSUES ALONG WITH HIP HOP AND R&B	D- Educational
CLAFFEM ATIC	MATTHEW CLAFFEE	Wednesday	10am- 12pm	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS WITH CALL INS FROM LOCAL	D- Educational
PRIME TIME WITH RADAMES PRIME	RADAMES OCASIO	Wednesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational

N/A	ROB SEHLOM	Wednesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	COMMUNITY TALK SHOW CONSISTING OF JEWISH TOPICS EFFECTING THE LOCAL COMMUNITY	D- Educational
N/A	ANTHONY DELLABELL A	Wednesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR SEGMENT CONSISTING OF ALL NEW MUSIC FROM LOCAL AND	D- Educational
HER HAND	SYLVIA SMITH	Wednesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	SEGMENT CONSISTING OF CONTROVERSIAL ISSUES CONCERNING WOMEN'S RIGHTS IN	D- Educational
N/A	TRAVIS TENZYK	Wednesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT MIX SHOW PLAYING ALL NEW ECLECTIC TOP 40 ALONG WITH CALL IN REQUEST	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Thursday	8am- 10am	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational
N/A	RACHEL MASCIA	Thursday	10am- 12pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT SHOW CONSISTING OF CALL INS FOR REQUEST AND DISCUSSION OF	D- Educational
SWEETEST SOUND	MONICA SLATTERY	Thursday	12pm- 2pm	2 HOUR S	SEGMENT CONSISTING OF CLASSICAL MUSIC ALONG WITH DISCUSSION OF ART	D- Educational
N/A	ERIC SWANSON	Thursday	2pm- 4pm	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS WITH LIVE CALL IN	D- Educational
N/A	EDGAR DIAZ	Thursday	4pm- 6pm	2 HOUR S	TALK SHOW CONSISTING OF LATIN COMMUNITY ISSUES ALONG WITH LATIN	D- Educational

N/A	GREG CAPRA	Thursday	6pm- 8pm	2 HOUR S	WRESTLING LIAISON BETWEEN RADIO STATION AND WWE MONDAY NIGHT RAW WITH	D- Educational
N/A	DARCY AMBRAMSO N	Thursday	8pm- 10pm	2 HOUR S	POP PUNK SHOW LIVE CALL IN REQUEST	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Friday	8am- 10am	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational
N/A	JOSEPH CARSON	Friday	10am- 12pm	2 HOUR S	(CARDINAL MCCLOSKEY COMMUNITY SERVICE) ALLOTTED SPOT FOR SPECIAL	D- Educational
N/A	ERNEST VAILS	Friday	12pm- 2pm	2 HOUR S	ALLOTTED SPOT FOR SPECIAL NEEDS STUDENT SEGMENT OF MIX MEDIA LIVE MIX SHOW	D- Educational
WHATS NEW	KENDALL HOWELL	Friday	2pm- 4pm	2 HOUR S	DISCUSSION OF LOCAL NIGHT LIFE AND UP TO DATE EVENTS WITHIN THE COMMUNITY	D- Educational
N/A	ANTHONY MOREENNA	Friday	4pm- 6pm	2 HOUR S	LOCAL BUSINESS OWNER TO DISCUSSED VARIOUS SMALL BUSINESS OPPORTUNITIES IN	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Friday	6pm- 8pm	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N NATION	Friday	8pm- 10pm	2 HOUR S	Multi-Format	D- Educational

## Website

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/