WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2018.3							
Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description	Classification	
Friendtophia	Miguel Valencia	Monday	8am- 10am	2 Hour	SHOW ON SOCCER WITH OPEN DISCUSSION MANY DEBATES AND PHONE INS ALSO	D- Educational	
N/A	Matt Birugali	Monday	10am- 12pm	2 Hour	UNDERGROUND PUNK ROCK AND CLASSIC ROCK WITH INTERVIEWS AND PHONERS ALSO	D- Educational	
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Monday	12pm- 2pm	2 Hour	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational	
Automation Nation	Automation	Monday	2pm- 4pm	2 Hour	2 hours of music.	D- Educational	
New Music With Komi	Komi Johnson (Community Member)	Monday	4pm- 6pm	2 Hour	STUDENT GOVERNMENT REPRESENTATIVE SHOW ABOUT CURRENT SGA	D- Educational	
N/A	Anurfo Feliz	Monday	6pm- 8pm	2 Hour	INTERNATIONAL BILLBOARD TOP 40 SHOW	D- Educational	
The Fugees	Fuge Edward (Alumni/Com munity Member)	Monday	8pm- 10pm	2 Hour	Fuge show discusses social and racial engagements in the world today around hip hop music	D- Educational	
N/A	Alejandro Alencar	Tuesday	8am- 10am	2 Hour	HIP HOP TOP 40 REQUEST SHOW	D- Educational	

N/A	Ryan Pihota	Tuesday	10am- 12pm	2 Hour	STUDENT GOVERNMENT REPRESENTATIVE SHOW ABOUT CURRENT SGA	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Tuesday	12pm- 2pm	2 Hour	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice to that are unheard for all political and	D- Educational
650 Watts	Jade Watts	Tuesday	2pm- 4pm	2 Hour	STUDENT WORKER LIAISON FOR PERSONAL COUNSELING AND VIKING NEWSPAPER	D- Educational
DJ STEEL ARMS	Ely Media	Tuesday	4pm- 6pm	2 Hour	MIX SHOW PLAYING MULTI GENRE LATIN MUSIC WITH CALL IN REQUEST AND INTERVIEWS WITH	D- Educational
Teatime with Tina	Tine Desario (Student)	Tuesday	6pm- 8pm	2 Hour	LGBQTIA LIAISON ALL PROGRAMMING FOCUSED ON THE BETTERMENT AND EDUCATION OF THE	D- Educational
Gerardo's Mix	Gerardo Orozco	Tuesday	8pm- 10pm	2 Hour	NATION GUARD STUDENT COMMUNITY MEMBER WHO DISCUSSED THE	D- Educational
Automation Nation	Automation	Wednesday	8am- 10am	2 Hour	2 hours of music.	D- Educational
Elam Musk	Matt Elam	Wednesday	10am- 12pm	2 Hour	STUDENT STAFF MEMBER THAT WORKED AS A IN BETWEEN FOR THE THEATER DEPT FOR	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Wednesday	12pm- 2pm	2 Hour	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice to that are unheard for all political and	D- Educational

Automation Nation	Automation	Wednesday	2pm- 4pm	2 Hour	2 hours of music.	D- Educational
Vamos con Ramos	Jose Ramos	Wednesday	4pm- 6pm	2 Hour	Train Djs who wanted to mix music (music and entertainment).	D- Educational
Baked Zidi	Adrian Zidi	Wednesday	6pm- 8pm	2 Hour	Music and entertainment and discuss current states of the music industry.	D- Educational
Pure College Radio	Mike Fordham	Wednesday	8pm- 10pm	2 Hour	Mike's show was to play unsigned artist or the independent artist along with interviews and exclusive music selection.	D- Educational
Say hey with Rae	Rachelle Hall	Thursday	8am- 10am	2 Hour	DR. RACHELE HALL HALL FAMILY DISCUSSION SHOW ABOUT THE CARIBBEAN WEST	D- Educational
Brady Bunch	Amir Rahman Kevin Lopez	Thursday	10am- 12pm	2 Hour	Open format show allowing listener to choose topic of the day.	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Thursday	12pm- 2pm	2 Hour	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice to that are unheard for all political and	D- Educational
Nikole on the low	Nikole Inocencio	Thursday	2pm- 4pm	2 Hour	Music singing and Entertainment.	D- Educational
Peace in the Middle East	Jihad Abdul- Sabar (student)	Thursday	4pm- 6pm	2 Hour	Discussions on Islamic and Muslim issues affecting people her age (Music Director).	D- Educational

Blaring with Kerryn	Kerryn Prieto	Thursday	6pm- 8pm	2 Hour	Music and Entertainment.	D- Educational
N/A	Ryan Pihota	Thursday	8pm- 10pm	2 Hour	STUDENT GOVERNMENT REPRESENTATIVE SHOW ABOUT CURRENT SGA	D- Educational
Automation Nation	Automation	Friday	8am- 10am	2 Hour	2 hours of music.	D- Educational
Cliff Hangers	Nico Ciffone(comm unity member equal opportunity	Friday	10am- 12pm	2 Hour	Music singing and Entertainment.	D- Educational
N/A	Juan Moreno	Friday	12pm- 2pm	2 Hour	STUDENT/ STAFF SHOW	D- Educational
8bit	Robert Richard	Friday	2pm- 4pm	2 Hour	Specializes in playing old school video game music.	D- Educational
New Music With Komi	Komi Johnson (community member)	Friday	4pm- 6pm	2 Hour	To promore new artist in the Westchester Area.	D- Educational
Baliando con Armando	Armando Dellacava	Friday	6pm- 8pm	2 Hour	Music singing and Entertainment.	D- Educational
N/A	Marquise Marrow	Friday	8pm- 10pm	2 Hour	STUDENT/ STAFF MULTI TERRESTRIAL SHOW	D- Educational

Website

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/