## WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2016.2

Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description	Classification
MILLER TALK	RICHARD MILLER	Monday	8am- 10am	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS	D- Educational
N/A	PHIL GIGANITE	Monday	10am- 12pm	2 HOUR S	STUDENT GOVERNMENT REPRESENTATIVE SHOW ABOUT CURRENT SGA	D- Educational
НОТ НОТ НОТ	MIKE PASWUAREL LI	Monday	12pm- 2pm	2 HOUR S	WEEKLY SHOW ON FIRE SAFETY VOLUNTEER FIREFIGHTER FOR THE LOWER HUDSON	D- Educational
STORM IS COMING	CHRIS RONDON	Monday	2pm- 4pm	2 HOUR S	MUSIC PRODUCER TALK SHOW PROMOTING AND DISCUSSING THE CURRENT CLIMATE	D- Educational
N/A	JOHN-PAUL TREMARZO	Monday	4pm- 6pm	2 HOUR S	TREMARZO COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS WITH CALL	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Monday	6pm- 8pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC.	D- Educational
THE FUGEES	FUGE EDWARDS	Monday	8pm- 10pm	2 HOUR S	COMMUNITY SHOW DISCUSSING SOCIAL DEMOGRAPHIC ISSUES EFFECTING THE BLACK	D- Educational
NEW MUSIC NOW	ROCKY VUSHAJ	Tuesday	8am- 10am	2 HOUR S	PRODUCER SHOW SHOWCASING PRODUCED TRACKS FROM ARTIST IN THE COMMUNITY WITH	D- Educational

N/A	CHRIS PORTONOV A	Tuesday	10am- 12pm	2 HOUR S	RPM DANCE SHOW WITH REQUEST CALL INS PLAYING MOST CURRENT DANCE MUSIC OF TODAY	D- Educational
THE LAW SON	DIJON LAWSON	Tuesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT MIX SHOW PLAYING ALL NEW ECLECTIC TOP 40 ALONG WITH CALL IN REQUEST	D- Educational
OCTAVIO LEMOS VIVA BRASIL	OTAVIO LEMOS	Tuesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	BRAZILIAN BASED SHOW TALKING ALL THINGS BRASIL AND MUSIC FROM SURROUNDING	D- Educational
N/A	RACHEL MASCIA	Tuesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT SHOW CONSISTING OF CALL INS FOR REQUEST AND DISCUSSION OF	D- Educational
STOP AND SHOP	ANTHONY MORENA	Tuesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	LOCAL BUSINESS OWNER TO DISCUSSED VARIOUS SMALL BUSINESS OPPORTUNITIES IN	D- Educational
FOR THE CULTURE	BRANDON TROTTA	Tuesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	HIP HOP MUSIC DIRECTOR SHOW THAT PROMOTED UP AND COMING HIP HOP ARTIST IN THE	D- Educational
THE EAGLE	HASSAN BARROW	Wednesday	8am- 10am	2 HOUR S	SHOW CONSISTING OF STUDENT GOVERNMENT ISSUES ALONG WITH HIP HOP AND R&B	D- Educational
N/A	CHRIS LEVIN	Wednesday	10am- 12pm	2 HOUR S	TERRESTRIAL RADIO SHOW (ROCK)	D- Educational
THE RAD PRIME SHOW	RADAMES OCASIO	Wednesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational

N/A	ERIC SWANSON	Wednesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS WITH LIVE CALL IN	D- Educational
N/A	ANTHONY DELLABELL A	Wednesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR SEGMENT CONSISTING OF ALL NEW MUSIC FROM LOCAL AND	D- Educational
MY FAVORITE SONG	ISMAEL RIVERA	Wednesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	MIX SHOW CONSISTING OF 90'S AND EARLY 2000'S TOP 40	D- Educational
N/A	TRAVIS TENZYK	Wednesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	MULTIFORMAT MIX SHOW PLAYING ALL NEW ECLECTIC TOP 40 ALONG WITH CALL IN REQUEST	D- Educational
N/A	ERNEST VALIS	Thursday	8am- 10am	2 HOUR S	ALLOTTED SPOT FOR SPECIAL NEEDS STUDENT SEGMENT OF MIX MEDIA LIVE MIX SHOW	D- Educational
THE PEN AND INK	AMANDA VILLALOBO S	Thursday	10am- 12pm	2 HOUR S	VIKING NEWS REPRESENTATIVE HYBRID SHOW REPORTING ON ALL VIKING NEWS	D- Educational
THE RAD PRIME SHOW	RADAMES OCASIO	Thursday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational
N/A	JEREMY TAPIA	Thursday	2pm- 4pm	2 HOUR S	SHOW TO PROMOTE ALL LOCAL ARTIST AND GIVE EXPOSURE TO NEW CREATORS	D- Educational
N/A	MONICA SLATTERY	Thursday	4pm- 6pm	2 HOUR S	SEGMENT CONSISTING OF CLASSICAL MUSIC ALONG WITH DISCUSSION OF ART	D- Educational

N/A	ALEXA ZION	Thursday	6pm- 8pm	2 HOUR S	COMMUNITY MEMBER THAT PROMOTED UP AND COMING ARTIST IN THE RAVE SCENE AS	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Thursday	8pm- 10pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC.	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Friday	8am- 10am	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC.	D- Educational
ноw то	LIZA ANNE	Friday	10am- 12pm	2 HOUR S	STUDENT PROGRAM DIRECTOR SHOW IS USED TO TRAIN INCOMING STAFF ON ALL EQUIPMENT AND	D- Educational
CLAFFMA TIC	MATTHEW CLAFFEE	Friday	12pm- 2pm	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS WITH CALL INS FROM LOCAL	D- Educational
ON TONIGHT	KENDALL HOWELL	Friday	2pm- 4pm	2 HOUR S	DISCUSSION OF LOCAL NIGHT LIFE AND UP TO DATE EVENTS WITHIN THE COMMUNITY	D- Educational
QUE	EDGAR DIAZ	Friday	4pm- 6pm	2 HOUR S	TALK SHOW CONSISTING OF LATIN COMMUNITY ISSUES ALONG WITH LATIN	D- Educational
N/A	VICTORIA STAN	Friday	6pm- 8pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF MULTI TERRESTRIAL SHOW	D- Educational
THE UNDERGR OUND WEEKEND WARMUP		Friday	8pm- 10pm	2 HOUR S	KARIM ALONG WITH TWO COHOST HOSTED A SHOW SPEAKING ON TOPICS OF THE DAY	D- Educational

## Website

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/