WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2019.2

Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description	Classification
Falling with Filipe	Filipe	Monday	8am- 10am	2 Hours	Music based Entertainment show	D- Educational
Avalon's Student Discussion	Avalon Hernandez	Monday	10am- 12pm	3 Hours	Avalon show was to serve community and students alike for student government issues focused on topics and or	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Monday	12pm- 2pm	3 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic	D- Educational
Nikole on the low	Nikole Incoencio	Monday	2pm- 4pm	2 Hours	Music singing and Entertainment	D- Educational
Gerardo's Mix	Gerardo Orozco	Monday	4pm- 6pm	2 Hours	Music Entertainment (Mix Show)	D- Educational
Automation	Automation	Monday	6pm- 8pm	3 Hours	2 hours of music with 4 PSA's	D- Educational
The Fugees	Fuge Edward (Alumni/Com munity Member)	Monday	8pm- 10pm	30 Minute	Fuge show discusses social and racial engagements in the world today around hip hop music	D- Educational
Automation	Automation	Tuesday	8am- 10am	3 Hours	3 hours of music	D- Educational

Teatime with Tina	Tina Desario (Student)	Tuesday	10am- 12pm	2 Hours	Tina's show was to enlighten the student body on LGBTIA issues and open discussion (Faculty/ Staff Guest starred)	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Tuesday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic	D- Educational
The Queen of Hearts	Alexandra Owens (Student)	Tuesday	2pm- 4pm	2 Hours	To discuss the current state of the hip hop and pop culture industry (interviews, discussions, call ins)	D- Educational
Automation	Automation	Tuesday	4pm- 6pm	3 Hours	3 hours of music	D- Educational
Study Hall	Larrell Hall (Community Member)	Tuesday	6pm- 10pm	5 Hours	Discussions weekly on BLM (black lives matter) movement and its affects on the westchester community	D- Educational
Shed no tears	Matt Sheridan	Wednesday	8am- 10am	3 Hours	Music and entertainment shows (music Director show to get out new content and artist directly tied in to the labels)	D- Educational
Brady Bunch	Amri Rahman Kevin Lopz	Wednesday	10am- 12pm	2 Hours	Open format show allowing listener to choose topic of the day	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Wednesday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic	D- Educational
Ben and Yui	Ben Yui	Wednesday	2pm- 4pm	2 Hours	N/A	D- Educational

	I		l		1	
Vamos con Ramos	Jose Ramos	Wednesday	4pm- 6pm	3 Hours	Train Djs who wanted to mix music (music and entertainment)	D- Educational
Adrian's Show	Adrian Zidi	Wednesday	6pm- 8pm	3 Hours	Music and entertainment and discuss current states of the music industry	D- Educational
Pure College Radio	Mike Fordham	Wednesday	8pm- 10pm	2 Hours	Mike's show was to play unsigned artist or the independent artist along with interviews and exclusive music selection	D- Educational
Automation	Automation	Thursday	8am- 10am	2 Hours	2 hours of music	D- Educational
Elam Musk	Matt Elam (Student)	Thursday	10am- 12pm	2 Hours	Music and Entertainment	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Thursday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic	D- Educational
Automation	Automation	Thursday	2pm- 4pm		2 hours of music	D- Educational
	Jihad Abdul Sabar (Student)	Thursday	4pm- 6pm	2 Hours	Had discussions on Islamic and Muslim issues affecting people her age (Music Director)	D- Educational
Blaring with Kerryn	Kerryn Prieto	Thursday	6pm- 8pm	2 Hours	Music and Entertainment	D- Educational

In the Know	Michael Matalavage	Thursday	8pm- 10pm	2 Hours	Music and Entertainment show discussing all the new artists in music today	D- Educational
Automation	Automation	Friday	8am- 10am	2 Hours	2 hours of music	D- Educational
Cliff Hanger	Nico Cliffone (Community Member Equal Opportunity Member/Disabl	Friday	10am- 12pm	2 Hours	Music and Entertainment	D- Educational
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Friday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic	D- Educational
8bit	Robert Richard	Friday	2pm- 4pm	2 Hours	Specializes in playing old school video game music	D- Educational
New Music with Komi	Komi Johnson (Community Member)	Friday	4pm- 6pm	2 Hours	To promote new artists in the Westchester Area	D- Educational
Baliando con Armando	Armando Dellacava (Long-time Student)	Friday	6pm- 8pm	2 Hours	Music and Entertainment	D- Educational
Weekend Warmup	Matthew Claffee (Alumni)	Friday	8pm- 10pm	2 Hours	Mix show with feautered and special DJ guests	D- Educational

Website

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/