WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2019.3

Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description
Falling with Filipe	Filipe	Monday	8am- 10am	2 Hours	Music based Entertainment show
Avalon's Student Discussion	Avalon Hernandez	Monday	10am- 12pm	3 Hours	Avalon show was to serve community and students alike for student government issues focused on topics and or issues regarding student government
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Monday	12pm- 2pm	3 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic issues (pop culture, politics, music, etc.)
Nikole on the low	Nikole Incoencio	Monday	2pm- 4pm	2 Hours	Music singing and Entertainment
Gerardo's Mix	Gerardo Orozco	Monday	4pm- 6pm	2 Hours	Music Entertainment (Mix Show)
Automation	Automation	Monday	6pm- 8pm	3 Hours	2 hours of music with 4 PSA's
The Fugees	Fuge Edward (Alumni/Commun ity Member)	Monday	8pm- 10pm	30 Minute	Fuge show discusses social and racial engagements in the world today around hip hop music
Automation	Automation	Tuesday	8am- 10am	3 Hours	3 hours of music

Teatime with Tina	Tina Desario (Student)	Tuesday	10am- 12pm	2 Hours	Tina's show was to enlighten the student body on LGBTIA issues and open discussion (Faculty/ Staff Guest starred)
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Tuesday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic issues (pop culture, politics, music, etc.)
The Queen of Hearts	Alexandra Owens (Student)	Tuesday	2pm- 4pm	2 Hours	To discuss the current state of the hip hop and pop culture industry (interviews, discussions, call ins)
Automation	Automation	Tuesday	4pm- 6pm	3 Hours	3 hours of music
Study Hall	Larrell Hall (Community Member)	Tuesday	6pm- 10pm	5 Hours	Discussions weekly on BLM (black lives matter) movement and its affects on the westchester community
Shed no tears	Matt Sheridan	Wednesday	8am- 10am	3 Hours	Music and entertainment shows (music Director show to get out new content and artist directly tied in to the labels)
Brady Bunch	Amri Rahman Kevin Lopz	Wednesday	10am- 12pm	2 Hours	Open format show allowing listener to choose topic of the day
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Wednesday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic issues (pop culture, politics, music, etc.)
Ben and Yui	Ben Yui	Wednesday	2pm- 4pm	2 Hours	N/A

Vamos con Ramos	Jose Ramos	Wednesday	4pm- 6pm	3 Hours	Train Djs who wanted to mix music (music and entertainment)
Adrian's Show	Adrian Zidi	Wednesday	6pm- 8pm	3 Hours	Music and entertainment and discuss current states of the music industry
Pure College Radio	Mike Fordham	Wednesday	8pm- 10pm	2 Hours	Mike's show was to play unsigned artist or the independent artist along with interviews and exclusive music selection
Automation	Automation	Thursday	8am- 10am	2 Hours	2 hours of music
Elam Musk	Matt Elam (Student)	Thursday	10am- 12pm	2 Hours	Music and Entertainment
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Thursday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic issues (pop culture, politics, music, etc.)
Automation	Automation	Thursday	2pm- 4pm		2 hours of music
Peace in the Middle East	Jihad Abdul Sabar (Student)	Thursday	4pm- 6pm	2 Hours	Had discussions on Islamic and Muslim issues affecting people her age (Music Director)
Blaring with Kerryn	Kerryn Prieto	Thursday	6pm- 8pm	2 Hours	Music and Entertainment

In the Know	Michael Matalavage	Thursday	8pm- 10pm	2 Hours	Music and Entertainment show discussing all the new artists in music today
Automation	Automation	Friday	8am- 10am	2 Hours	2 hours of music
Cliff Hanger	Nico Cliffone (Community Member Equal Opportunity Member/Disabled)	Friday	10am- 12pm	2 Hours	Music and Entertainment
Radames Prime Show	Radames Ocasio	Friday	12pm- 2pm	2 Hours	Rad prime show was to inform students and community and to allow a voice that are unheard for all political and systematic issues (pop culture, politics, music, etc.)
8bit	Robert Richard	Friday	2pm- 4pm	2 Hours	Specializes in playing old school video game music
New Music with Komi	Komi Johnson (Community Member)	Friday	4pm- 6pm	2 Hours	To promote new artists in the Westchester Area
Baliando con Armando	Armando Dellacava (Long- time Student)	Friday	6pm- 8pm	2 Hours	Music and Entertainment
Weekend Warmup	Matthew Claffee (Alumni)	Friday	8pm- 10pm	2 Hours	Mix show with feautered and special DJ guests

Classification	Website
D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/

D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/
D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/

D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/
D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/

D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/
D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/
D- Educational	https://www.suny wcc.edu/student- services/getinvolv ed/clubs/