WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2017.2							
Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description	Classification	
MILLER TALK	RICHARD MILLER	Monday	8am- 10am	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS	D- Educational	
AUTOMA TION NATION	Automation	Monday	10am- 12pm	2 HOUR S	2 hours of music.	D- Educational	
SHARPE TOUCH	MICHAEL SHARPE	Monday	12pm- 2pm	2 HOUR S	OPEN MIC EVENT AT THE COUNTY CENTER FOR UNSIGNED ARTIST THIS SHOW ALLOW A PLATFORM	D- Educational	
N/A	MICHAEL MATALAVA GE	Monday	2pm- 4pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF MULTI TERRESTRIAL SHOW	D- Educational	
AUTOMA TION NATION	Automation	Monday	4pm- 6pm	2 HOUR S	2 hours of music.	D- Educational	
N/A	ARIANNA STRAN	Monday	6pm- 8pm	2 HOUR S	STUDENT TALK SHOW ABOUT NIGHTLIFE WITHIN THE WESTCHESTER COUNTY	D- Educational	
THE FUGEES	FUGE EDWARDS	Monday	8pm- 10pm	2 HOUR S	COMMUNITY SHOW DISCUSSING SOCIAL DEMOGRAPHIC ISSUES EFFECTING THE BLACK	D- Educational	
AUTOMA TION NATION	Automation	Tuesday	8am- 10am	2 HOUR S	2 hours of music.	D- Educational	

Г

N/A	PATRICK KIMBLE	Tuesday	10am- 12pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF SHOW	D- Educational
THE RAD PRIME SHOW	Radames Ocasio	Tuesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational
JUST KICK IT	Armando Dellacava	Tuesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	THROWBACK SHOW PLAYING AND	D- Educational
JUST KICK IT	Armando Dellacava	Tuesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	THROWBACK SHOW PLAYING AND DISCUSSING 80'S AND 90'S POP CULTURE	D- Educational
N/A	DAVEON MILLER	Tuesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	SHOW DISCUSSION TODAYS POP CULTURE AND CURRENT EVENTS WITH HIP HOP AND	D- Educational
N/A	DAVEON MILLER	Tuesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	SHOW DISCUSSION TODAYS POP CULTURE AND CURRENT EVENTS WITH HIP HOP AND	D- Educational
AUTOMA TION NATION	Automation	Wednesday	8am- 10am	2 HOUR S	2 hours of music.	D- Educational
ELAM MUSK	Matt Elam	Wednesday	10am- 12pm	2 HOUR S	STUDENT STAFF MEMBER THAT WORKED AS A IN BETWEEN FOR THE THEATER DEPT FOR	D- Educational
THE RAD PRIME SHOW	Radames Ocasio	Wednesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational

AUTOMA TION NATION	Automation	Wednesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	2 hours of music.	D- Educational
N/A	Jose Ramos	Wednesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR LIVE ON AIR MIX FOR LABELS TO PUSH NEW MUSIC ALSO USE TIME FOR	D- Educational
BAKED ZIDI	Adrian Zidi	Wednesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF SHOW	D- Educational
#2 DAD	Mike Fordham	Wednesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR SHOW ALSO A ALUMNI COMMUNITY MEMBER DID A	D- Educational
THE HALL FAMILY	Rachelle Hall	Thursday	8am- 10am	2 HOUR S	DR. RACHELE HALL HALL FAMILY DISCUSSION SHOW ABOUT THE CARIBBEAN WEST	D- Educational
N/A	Amir Rahman Kevin Lopez	Thursday	10am- 12pm	2 HOUR S	TOP 40 DANCE HIP HOP LIVE DJ SHOW	D- Educational
THE RAD PRIME SHOW	Radames Ocasio	Thursday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational
TALENT UP	Nikole Inocencio	Thursday	2pm- 4pm	2 HOUR S	AMAZING TALENT SHOW ON AIR FOR PPL AROUND THE AREA TO SHOWCASE THEIR TALENTS	D- Educational
BURY THE STEREOT YPE	Jihad Abdul- Sabar (student)	Thursday	4pm- 6pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR WAS A ALL ROCK UNDER GROUND SHOW WHILE ALSO DISCUSSING ISSUES	D- Educational

N/A	Kerryn Prieto	Thursday	6pm- 8pm	2 HOUR S	THEATER DISCUSSIONS WITH WESTCHESTER BROADWAY OF ARTS DISCUSSING UP	D- Educational
N/A	Ryan Pihota	Thursday	8pm- 10pm	2 HOUR S	STUDENT GOVERNMENT REPRESENTATIVE SHOW ABOUT CURRENT SGA	D- Educational
AUTOMA TION NATION	Automation	Friday	8am- 10am	2 HOUR S	2 hours of music.	D- Educational
N/A	Nico Ciffone(comm unity member equal opportunity	Friday	10am- 12pm	2 HOUR S	COMMUNITY MEMBER WHOM DOES A RETRO REQUEST SHOW W THE BEST 50S 60S	D- Educational
N/A	Juan Moreno	Friday	12pm- 2pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF SHOW	D- Educational
N/A	Robert Richard	Friday	2pm- 4pm	2 HOUR S	SPORTS TALK SHOW COVERING ALL LOCAL AND REGIONAL SPORTS INCLUDING CAMPUS	D- Educational
N/A	Komi Johnson (community member)	Friday	4pm- 6pm	2 HOUR S	STUDENT GOVERNMENT REPRESENTATIVE SHOW ABOUT CURRENT SGA	D- Educational
JUST KICK IT	Armando Dellacava	Friday	6pm- 8pm	2 HOUR S	THROWBACK SHOW PLAYING AND DISCUSSING 80'S AND 90'S POP CULTURE	D- Educational
N/A	Marquise Marrow	Friday	8pm- 10pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF SHOW	D- Educational

HALL FAMILY N/A THE RAD PRIME SHOW TALENT UP BURY THE STEREOT YPE N/A N/A AUTOMA TION NATION

N/A

N/A

PASS THE BALL

N/A

JUST KICK IT

N/A

Website

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/