WARY 881 QUARTERLY ISSUES 2016.4

Program Name	Host(s)	Day	Time	Length	Description	Classification
MILLER TALK	RICHARD MILLER	Monday	8am- 10am	2 HOUR S	COMMUNITY SPORT SHOW FOR ALL LOCAL NEW YORK SPORTS	D- Educational
CARS CARS CAR	OLIVIA O'TOOLE	Monday	10am- 12pm	2 HOUR S	OLIVIA'S SHOW DISCUSSES CAR MECHANICS WEEKLY AND NEWEST BEST AND WORST ON THE	D- Educational
НОТ НОТ НОТ	MIKE PASQUAREL LI	Monday	12pm- 2pm	2 HOUR S	WEEKLY SHOW ON FIRE SAFETY VOLUNTEER FIREFIGHTER FOR THE LOWER HUDSON	D- Educational
N/A	BILLY PESANTES	Monday	2pm- 4pm	2 HOUR S	MIX SHOW DJ THAT TRAINED OTHER STUDENT AND STAFF ALONG WITH CALL IN REQUEST	D- Educational
N/A	APARNA BIST/ ANDREW SPANO	Monday	4pm- 6pm	2 HOUR S	TALK SHOW DISCUSSING CURRENT AND PAST EVENTS IN SOUTH AFRICA/NEW YORK	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Monday	6pm- 8pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC	D- Educational
THE FUGEES	FUGE EDWARDS	Monday	8pm- 10pm	2 HOUR S	COMMUNITY SHOW DISCUSSING SOCIAL DEMOGRAPHIC ISSUES EFFECTING THE BLACK	D- Educational
THAT'S A RAP	REHFAHEHL ROBERTS	Tuesday	8am- 10am	2 HOUR S	BLACK STUDENT UNION COMMUNITY SHOW THIS IS A LEAS-ION SHOW FOR WARY AND BSU TO	D- Educational

THE EAGLE	HENRY MEHMET GULERGUN	Tuesday	10am- 12pm	2 HOUR S	STUDENT GOVERNMENT PRESIDENT SHOW DISCUSSING ALL SGA ISSUES	D- Educational
THE UNDERGR OUND WEEKEND WARMUP	KARIM HILL	Tuesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	KARIM ALONG WITH TWO COHOST HOSTED A SHOW SPEAKING ON TOPICS OF THE DAY	D- Educational
N/A	DANIEL WHITE	Tuesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	STUDENT WORKER HIP HOP TERRESTRIAL RADIO	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Tuesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC	D- Educational
JUST KICK IT	ARMANDO DELLACAVA	Tuesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	THROWBACK SHOW PLAYING AND DISCUSSING 80'S AND 90'S POP CULTURE	D- Educational
#2 DAD	MIKE FORDHAM	Tuesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR SHOW ALSO A ALUMNI COMMUNITY MEMBER DID A	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Wednesday	8am- 10am	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC	D- Educational
N/A	AMIR RAHMAN	Wednesday	10am- 12pm	2 HOUR S	TOP 40 DANCE HIP HOP LIVE DJ SHOW	D- Educational
RAD PRIME SHOW	RADAMES OCASIO	Wednesday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational

N/A	RAMON NUNEZ	Wednesday	2pm- 4pm	2 HOUR S	DISCUSSES THESPIANS AND THE ACTING INDUSTRY TALKING MOVIES VIDEOS MUSIC AND	D- Educational
JUST KICK IT	ANTHONY DELLABELL A	Wednesday	4pm- 6pm	2 HOUR S	MUSIC DIRECTOR SEGMENT CONSISTING OF ALL NEW MUSIC FROM LOCAL AND	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Wednesday	6pm- 8pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC	D- Educational
N/A	JON SADOK	Wednesday	8pm- 10pm	2 HOUR S	ALLOTTED SPOT FOR SPECIAL NEEDS STUDENT SEGMENT OF MIX MEDIA LIVE MIX SHOW	D- Educational
PEN AND INK	AMANDA VILLALOBO S	Thursday	8am- 10am	2 HOUR S	VIKING NEWS REPRESENTATIVE HYBRID SHOW REPORTING ON ALL VIKING NEWS	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Thursday	10am- 12pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC	D- Educational
RAD PRIME SHOW	RADAMES OCASIO	Thursday	12pm- 2pm	2 HOUR S	THE QUESTION OF THE DAY FOR OVER 15 YRS. THIS HAS ALLOWED THE COMMUNITY TO	D- Educational
N/A	KEVIN GRIGERA	Thursday	2pm- 4pm	2 HOUR S	POP ROCK LIVE CALL INS FROM THE AREA	D- Educational
N/A	CHRISTIAN HAMILTON	Thursday	4pm- 6pm	2 HOUR S	TERRESTRIAL RADIO SHOW (ROCK)	D- Educational

	-					
N/A	ALEXA RESTREPS	Thursday	6pm- 8pm	2 HOUR S	MULTI TERRESTRIAL MIX SHOW	D- Educational
STAR SHOW	ESTRELLA AVILA	Thursday	8pm- 10pm	2 HOUR S	TALK SHOW ABOUT SKATE BOARDING WITH FAMOUS SKATERS THROUGHOUT THE	D- Educational
N/A	ERNEST VAILS	Friday	8am- 10am	2 HOUR S	ALLOTTED SPOT FOR SPECIAL NEEDS STUDENT SEGMENT OF MIX MEDIA LIVE MIX SHOW	D- Educational
AUTOMA TION NATION	AUTOMATIO N	Friday	10am- 12pm	2 HOUR S	2 HOURS OF MUSIC	D- Educational
ON THE TOWN	KENDALL HOWELL	Friday	12pm- 2pm	2 HOUR S	DISCUSSION OF LOCAL NIGHT LIFE AND UP TO DATE EVENTS WITHIN THE COMMUNITY	D- Educational
N/A	JARETT DIAZ	Friday	2pm- 4pm	2 HOUR S	SPORTS TALK SHOW	D- Educational
N/A	IVAN DONAVON	Friday	4pm- 6pm	2 HOUR S	STUDENT/ STAFF MULTI TERRESTRIAL	D- Educational
N/A	KIARA SUERO	Friday	6pm- 8pm	2 HOUR S	LATIN SHOW DISCUSSING ISSUES AFFECTING THE YOUNG LATIN COMMUNITY WITH	D- Educational
THE UNDERGR OUND WEEKEND WARMUP		Friday	8pm- 10pm	2 HOUR S	KARIM ALONG WITH TWO COHOST HOSTED A SHOW SPEAKING ON TOPICS OF THE DAY	D- Educational

Website

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/

https://www.suny wcc.edu/studentservices/getinvolv ed/clubs/