CERTIFICATION OF COMPLIANCE WITH CHILDREN'S TELEVISION COMMERCIAL LIMITS January 1, 2018 through March 31, 2018

During the period listed above, the CBS Television Network ("CBS"), a unit of CBS Corporation, disseminated to its owned and affiliated stations the following weekly programs originally produced and broadcast primarily for an audience of children 13 to 16 years old:

LUCKY DOG DR. CHRIS PET VET THE HENRY FORD'S INNOVATION NATION THE INSPECTORS LUCKY DOG 2 THE OPEN ROAD WITH DR. CHRIS

All of these programs were disseminated for weekend broadcast by CBS affiliates and owned stations.

I hereby certify that the children's programming disseminated by CBS during the period January 1, 2018 through March 31, 2018 was not required to conform to the commercial time limits prescribed in the Communications Act, as amended, 47 U.S.C. §303a, and 47 C.F.R. §73.670(a)-(d) because the programming was all originally produced and broadcast primarily for an audience of children older than 12. See 47 C.F.R. §73.670, Note 2.

lathew Alargo

Matthew Margo Senior Vice President CBS Program Practices, New York CBS Television Network

Date: April 2, 2018

CW Network First Quarter 2018

Certification of Compliance with Children's Television Commercial Limits January 1, 2018 through March 31, 2018

During the period listed above, the CW Network, disseminated to its owned and affiliated stations the following weekly programs originally produced for an audience of children 13 to 16 years old:

CW Network Programming -

Dog Whisperer with Cesar Millan / Family Edition Dog Whisperer with Cesar Millan / Family Edition 2 Dog Whisperer with Cesar Millan / Family Edition 3 Dog Whisperer with Cesar Millan / Family Edition 4 This Old House: Trade School Chicken Soup for the Soul's Hidden Heroes

I hereby certify that the children's programming disseminated by the CW Network during the 1st Quarter, January 1, 2018 through March 31, 2018 was not required to conform to the commercial limits prescribed in the Communications Act, as amended, 47 U.S.C. 303a, and 47 C.F.R. 73.670(a) – (d) because the programming was all originally produced and broadcast primarily for an audience of children over the age of 12. See 47 C.F.R. 73.670, Note 2.



COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION FIRST QUARTER 2018

During the first quarter of 2018 (January 1, 2018 – March 31, 2018), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the LAFF Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Jack Hanna's Animal Adventures (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Jack Hanna's Animal Adventures (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Outback Adventures with Tim Faulkner (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 11:00 AM - 11:30 AM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Dog Town (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Dog Town (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 12:00 PM - 12:30 PM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Recipe Rehab (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 12:30 PM - 1:00 PM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Prepared 03/31/18



COMMERCIAL LIMITS AND WEBSITE RULES COMPLIANCE CERTIFICATION FIRST QUARTER 2018

During the first quarter of 2018 (January 1, 2018 – March 31, 2018), the following Educational/Informational programs tailored to meet the requirements for teens 13 – 16 years old appeared on the Escape Network. As a result of these programs originally being created for and directed at teens 13 and above, the rules (47 C.F.R. § 73.670) for commercial limits and websites do not apply.

E/I Programs (series)

Program: Missing (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 10:00 AM - 10:30 AM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I

Program: Better Planet (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 10:30 AM - 11:00 AM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Better Planet (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 11:00 AM - 11:30 AM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Walking Wild (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 11:30 AM - 12:00 PM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Wild Wonders (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 12:00 PM - 12:30 PM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Program: Missing (January 1, 2018 – March 31, 2018) Time: Saturdays 12:30 PM – 1:00 PM ET Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I