WRMN AM 1410/96.7 FM 2022 4th QUARTER ISSUES REPORT

- 1. Crime/Public Safety
 - 2. Community
 - 3. Economy
 - 4. Education
 - 5. Health
 - 6. Politics

October 2022	SHOW	TIME	DURATION	HOST	GUEST	DESCRIPTION	ISSUES
	1 Back The Blue '22	2-4 pm	2 hours	Leah Unser	Gary McNeil	Live Coverage of an event honoring local law enforcement	1,2
	6 Kaptain's Corner	9:15-10 am	45 minutes	Mark Bialek	Elgin Mayor Dave Kaptain	Discussion of the latest developments in Elgin City Government	1,2,3
	7 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	7 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek	Elgin Police Chief Ana Lalley	Discussion of latest Elgin crime trends and developments	1,2
1	11 Elgin Time	9:15-10:00am	45 minutes	Steve Thoren	Kate O'Leary (City of Elgin Events Coordinator)	Discussion of History of Nightmare on Chicago Street Elgin Halloween event	1,2,4
1	14 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	George Rawlinson	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	14 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek, Elgin Police Chief Ana Lalley	Joanne Stingley, Vanessa Botti, Fabyola Mercado (Domestic Violence Unit)		1,2,4
	18 Cherie's Senior Showcase	9:15-10:00am	45 minutes	Cherie Aschenbrenner	Tricia Dieringer (American Legion Post 57)	Discussion about American Legion Post 57, events, and monthly service they offer to area Seniors	2,4
2	21 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5

	21 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Elgin Police Chief Ana Lalley	Jennifer Phillips (City of Elgin Neighborhood Services Director, Breast Cancer Survivor)	Discussion of Breast Cancer Awareness Month	2,5
2	25 Chamber Chat	9:15-10:00am	45 minutes	Carol Gieske	Rylan Virning, Eric Larson (Elgin Symphony Orchestra)	Discussion of ESO and EYSO relevance and importance in our community	2
, 4	28 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
2	28 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek	Adam Schuessler (Elgin Deputy Chief)	Discussion of the security detail of the recent Elgin event, Nightmare on Chicago Street	1,2,4
November 2022	SHOW	TIME	DURATION	HOST	GUEST	DESCRIPTION	ISSUES
	1 The First Shift	8:15-8:45 am	30 minutes	Mark Bialek	Sharry Blazier (Elgin Public Museum Director)	Discussion of upcoming fundraiser gala for the museum	2
	3 Kaptain's Corner	9:15-10 am	45 minutes	Elgin Mayor Dave Kaptain	Elgin Police Chief Ana Lalley	Discussion of recent survey results on Elgin policing	1,2
	4 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	4 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek	Elgin Police Chief Ana Lalley	Update on Elgin Crime and EPD policies and department news	1,2
	8 Elgin Time	9:15-10:00am	45 minutes	Steve Thoren		Discussion of Elgin Sports Hall of Fame	1,2,4
	11 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	11 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek	Elgin Police Chief Ana Lalley	Update on Elgin Crime and EPD policies and department news	1,2
	15 Cherie's Senior Showcase	9:15-10:00am	45 minutes	Cherie Aschenbrenner	Pat Crawford	Discussion about community paramedicine and new program he has in that realm	2,5
	17 Voice of the Village	9:15-10:00am	45 minutes	Mark Bialek	Craig Pierce (South Elgin Community Relations MGR)	Discussion of recent South Elgin Developments and An Almost Winter Day (South Elgin's annual Christmas event)	2,3
	18 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	18 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek	Elgin Police Chief Ana Lalley and City Manager Rick Kozal	Discussion on Police Union's No- Confidence Vote of the Chief	1,2

	22 Chamber Chat	9:15-10:00am	45 minutes		Denise Raleigh (Gail Borden	Discussion of Elgin Image Awards and the libraries success with the census	2,3
	29 The First Shift	9:15-9:35am	20 minutes	Mark Bialek	Anthony Ortiz and Jose Bosque	Discussion of Elgin Mason Lodge #117 and it's history	2
December 2022	SHOW	TIME	DURATION	HOST	GUEST	DESCRIPTION	ISSUES
	1 Kaptain's Corner	9:15-10 am	45 minutes	Elgin Mayor Dave Kaptain	n Elgin Fire Chief Rob Cagan	Discussion of upcoming mayoral race, police union's vote of no confidence, and fire tips and discussion of recent fires	1,2,6
	2 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	2 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes	Mark Bialek		Discussion on Police Union's No- Confidence Vote of the Chief	1,2,6
	5 The First Shift	9:15-9:35am	20 minutes		Dekovia Livingston (Livingston	Discussion of free tax services for people with financial struggles	2
	9 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	9 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes		Elgin Police Chief Ana Lalley	Discussion on trailer bill for the Safe-T Act	1,2
	13 Elgin Time	9:15-10:00am	45 minutes			Discussion of the history of the Elgin Symphony Orchestra	2,4
	15 Voice of the Village	9:15-10:00am	45 minutes	Craig Pierce (South Elgin	Angela Busby and Bernadette	Discussion of owning and doing small business in South Elgin	2,3
	16 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren	Mark Bialek	Honoring and recognizing Seniors	2,5
	16 Friday's with the Finest	10:30-11:00am	30 minutes			Discussion on serving the Seniors of the Elgin area and other Elgin police news	1,2,5
	20 Cherie's Senior Showcase	9:15-10:00am	45 minutes	Cherie Aschenbrenner		Discussion about inflation, the possible recession, and living on a fixed income	2,5
	23 Community Spotlight	9:30-10:30am	60 minutes	Steve Thoren		Honoring and recognizing local Seniors and pertinent upcoming events	2,5