ME-TV NETWORK COMMERCIAL LIMITS

AND WEB SITE RULE COMPLIANCE CERTIFICATION,

FIRST QUARTER 2013

FOLLOWING IS A LIST OF ALL ME-TV NETWORK PROGRAMS DESIGNED FOR CHILDREN TWELVE

YEARS OLD AND YOUNGER THAT WERE SCHEDULED FOR BROADCAST DURING THE FIRST

QUARTER OF 2013, JANUARY 1, 2013 THROUGH MARCH 31, 2013. THIS CERTIFIES THAT ALL OF

THESE PROGRAMS WERE FORMATTED (IN THE ORDER AND AT THE TIMES INDICATED) TO

ALLOW FOR NO MORE THAN 10.5 MINUTES OF TOTAL COMMERCIAL TIME PER CLOCK HOUR ON

WEEKENDS AND 12 MINUTES OF TOTAL COMMERCIAL TIME PER CLOCK HOUR ON WEEKDAYS,

OR HALF THAT ALLOTTED TIME FOR AN ISOLATED HALF HOUR OF CHILDREN'S

PROGRAMMING. THE ACTUAL NUMBER OF NETWORK COMMERCIAL MINUTES WAS INCLUDED

IN THE NETWORK TRAFFIC REPORTS FOR THE FIRST OUARTER OF 2013, WHICH EACH

AFFILIATED STATION HAS RECEIVED HERETOFORE.

IF THE NETWORK SCHEDULED A HALF-HOUR CHILDREN'S PROGRAM CONTAINING 5.5

COMMERCIAL MINUTES IN A CLOCK HOUR WITH A NON-CHILDREN'S PROGRAM, THE NUMBER

OF NETWORK COMMERCIAL MINUTES IN THE CHILDREN'S PROGRAM WOULD HAVE BEEN

DECREASED TO COMPLY WITH THE COMMERCIAL LIMITS.

Children's Weekend Programs (series)

1.

Program: He-Man and the Masters of the Universe

Time: Saturdays 5:00- 5:30 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G

2.

Program: She-Ra: Princess of Power

Time: Saturdays 5:30- 6:00 AM ET

Duration: 30 minutes

Rating: TV-G

3. Program: Green Screen Adventures

Time: Saturdays 8:00- 9:00 AM ET {Two (2) individual half-hour episodes},

& Sundays 8:00- 9:00 AM ET {Two (2) individual half-hour episodes}

Duration: 30 minutes Rating: TV-Y7 E/I

4. Program: Children Talk

Time: Saturdays 9:00- 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

5. Program: Cookin' With Cutty

Time: Sundays 9:00- 9:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

\* \* \* \* \*

ALL ME-TV NETWORK PROGRAMS DESIGNED FOR CHILDREN TWELVE YEARS OLD AND YOUNGER, SCHEDULED FOR BROADCAST DURING THE FIRST QUARTER OF 2013, COMPLIED WITH SECTIONS 73.670(b), (c) AND (d) OF THE RULES OF THE FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION, 47 C.F.R. § 73.670(b), (c) AND (d).

NONE OF THESE PROGRAMS, AND NO PROMOTIONAL OR PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENTS SCHEDULED BY ME-TV NETWORK WITHIN OR ADJACENT TO THOSE PROGRAMS, CONTAINED ANY URLs, WITH THE POSSIBLE EXCEPTION OF (a) FICTIONAL URLs in PROGRAMMING, (b) URLs OF COMMERCIAL-FREE WEBSITES THAT SATISFY 47 C.F.R. § 73.670(b), OR (c) URLs, NOT UNDER THE CONTROL OF THE LICENSEE, OF NON-PROFIT OR GOVERNMENT ENTITIES, WITHIN PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENTS AIRED ON BEHALF OF THOSE ENTITIES, OR MEDIA COMPANIES IN PARTNERSHIP WITH THOSE ENTITIES.

FOLLOWING IS A LIST OF ALL ME-TV NETWORK PROGRAMS DESIGNED TO MEET THE EDUCATIONAL/INFORMATIONAL REQUIRMENT FOR CHILDREN THIRTEEN TO SIXTEEN YEARS OLD DURING THE FIRST QUARTER OF 2013, JANUARY 1, 2013 THROUGH MARCH 31, 2013. BECAUSE THESE PROGRAMS ARE ORIGINALLY PRODUCED FOR AND DIRECTED AT CHILDREN

THIRTEEN TO SIXTEEN YEARS OLD, NEITHER THE COMMERCIAL LIMITS NOR THE WEBSITE RULE APPLY (SEE 47 C.F.R. § 73.670 (Note 2)). THIS CERTIFIES THAT ALL OF THESE PROGRAMS WERE FORMATTED (IN THE ORDER AND AT THE TIMES INDICATED) WITH THE FOLLOWING COMMERCIAL LOADS.

## Children's Weekend Programs (series)

1. Program: Workforce

Time: Saturdays 9:30- 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Number of Network Commercial Minutes:

5:00 or less per half-hour episode

2. Program: Travel Thru History

Time: Saturdays 10:00- 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Number of Network Commercial Minutes:

5:00 or less per half-hour episode

3. Program: Safari

Time: Saturdays 10:30-11:00 AM ET & Saturday 3/30/13 from 11:00-11:30AM ET (Make-good

episode from 3/23/13) Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Number of Network Commercial Minutes:

5:00 or less per half-hour episode

4. Program: Kids Cooking for Kids

Time: Sundays 9:30- 10:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Number of Network Commercial Minutes:

5:00 or less per half-hour episode

5. Program: Mad About

Time: Sundays 10:00- 10:30 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-G E/I

Number of Network Commercial Minutes:

5:00 or less per half-hour episode

6. Program: Edgemont

Time: Sundays 10:30- 11:00 AM ET

Duration: 30 minutes Rating: TV-PG E/I

Number of Network Commercial Minutes:

5:00 or less per half-hour episode

\* \* \* \* \*

ALTHOUGH THESE PROGRAMS ARE NOT SUBJECT TO THE WEBSITE RULE BECAUSE THEY ARE PRODUCED FOR AND AIMED AT CHILDREN 13-16, NONETHELESS ME-TV NETWORK HAS ENDEAVORED TO COMPLY WITH THE RESTRICTION ON URLs DISPLAYED WITHIN SHOWS (SEE SECTIONS 73.670(b), (c) AND (d) OF THE RULES OF THE FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION, 47 C.F.R. § 73.670(b), (c) AND (d)).

NONE OF THESE PROGRAMS CONTAINED ANY URLs, WITH THE POSSIBLE EXCEPTION OF (a) FICTIONAL URLs IN PROGRAMMING, (b) URLs OF COMMERCIAL-FREE WEBSITES THAT SATISFY 47 C.F.R. § 73.670(b), OR (c) URLs, NOT UNDER THE CONTROL OF THE LICENSEE, OF NON-PROFIT OR GOVERNMENT ENTITIES WITHIN PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENTS AIRED ON BEHALF OF THOSE ENTITIES, OR MEDIA COMPANIES IN PARTNERSHIP WITH THOSE ENTITIES.

Prepared by:

KYLE HART /MANAGER OF DIGITAL NETWORKS- ME-TV NETWORK 4/2/13