## WJLK-FM, WCHR-FM, WOBM-AM, WOBM-FM, WADB

Quarterly Issues/Programs List Q3 2016

Following is a listing of some of the significant issues responded to by Stations, WJLK-FM, WCHR-FM, WOBM-AM, WOBM-FM, WADB, Toms River, New Jersey, along with the most significant programming treatment of those issues for the period of July to September 2016. The listing is by no means exhaustive. The order in which the issues appear does not reflect any priority or significance:

Issue: Beachwood Fireworks
Date: Monday, July 4, 2016

Time: 5pm-10pm Duration: 5 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WOBM hosted this annual fireworks

display hosted by the borough of Beachwood at Beachwood

Beach.

Issue: Lemonade Day
Date: Friday, July 9, 2016

Time: 11am - 3pm Duration: 4 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and hosted this annual Lemonade Day event.

\$5,000 donation was presented to Big Brothers Big Sisters of

Ocean County.

Issue: Summer in the Streets
Date: Saturday, July 16, 2016

Time: Noon-6pm Duration: 6 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and hosted a street fair on Washington Street in

downtown Toms River hosted by the Toms River BID.

Issue: Family Golf Outing

Date: Saturday, August 13, 2016

Time: 10am - Noon

Duration: 2 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: WOBM promoted and hosted this annual family golf outing at

Manchester Golf Center, Manchester, NJ hosted by Big Brothers

Big Sisters of Ocean County.

Issue: Insane Inflatable 5K

Date: Saturday, August 20, 2016

Time: 8am - Noon Duration: 4 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and hosted the annual Insane Inflatable 5K at

Drum Point Sports Complex in Brick, NJ with a portion of

proceeds benefitting American Cancer Society.

Issue: Stuff The Bus kick-off event Date: Sunday, August 21, 2016

Time: 11am-1pm Duration: 2 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: WOBM promoted and hosted the kickoff event for our annual

school supply drive to benefit various Ocean County, NJ school

districts.

Issue: Beachwood Community Day Date: Saturday, August 27, 2016

Time: Noon-5pm Duration: 5 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WOBM hosted this annual free family fun

Day at Surf Park in Beachwood, NJ hosted by Presented by the Beachwood Municipal Alliance & Beachwood Recreation

Commission

Issue: Walk With Joe

Date: Saturday, September 10, 2016

Time: 8am-9am Duration: 1 hour

Narration of Type And Description of

Program/Events: WJLK promoted and hosted this annual charity walk at Battlefield

Park in Freehold, NJ.

Issue: Stuff The Bus finale

Date: Sunday, September 10, 2016

Time: 11am-1pm Duration: 2 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: WOBM promoted and hosted the finale event for our annual

school supply drive to benefit various Ocean County, NJ school

districts.

Issue: Boat Race

Date: Sunday, September 11, 2016

Time: 11am-3pm Duration: 4 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WCHR hosted this boat race in Tuckerton,

NJ presented by East Coast Boat Racing Club.

Issue: Comedy Night fundraiser
Date: Friday, September 16, 2016

Time: 6pm-11pm Duration: 5 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: WJLK promoted and hosted the annual comedy night presented by

the Greater Ocean Township Chamber of Commerce to benefit

their scholarship fund.

Issue: Insane Inflatable 5K

Date: Saturday, September 17, 2016

Time: 8am - Noon Duration: 4 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and hosted the annual Insane Inflatable 5K at

Six Flags, Jackson, NJ with a portion of proceeds benefitting

American Cancer Society.

Issue: Sempra Five 5K

Date: Saturday, September 17, 2016

Time: 9am – 3pm Duration: 6 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WCHR broadcasted live from the Seaside

Park, NJ boardwalk to support the annual Sempra Five 5K. This broadcast and event were cut short due to the terrorist bombing in

Seaside Park, NJ.

Issue: Dogfest

Date: Sunday, September 18, 2016

Time: 11am - 2:30pm

Duration: 3.5 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WOBM hosted this annual Dogfest at

Windward Beach Park in Brick, NJ hosted by Brick Rotary.

Issue: School Parade

Date: Friday, September 23, 2016

Time: 8-9am Duration: 1 hour

Narration of Type And Description of

Program/Events: WOBM hosted this school parade at Dunfee School, Barnegat, NJ.

Issue: Autism Speaks Walk

Date: Saturday, September 24, 2016

Time: 10am-1pm Duration: 3 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WJLK hosted this annual Autism Speaks

Walk in Long Branch, NJ to benefit Autism Speaks New Jersey.

Issue: Phenomenal 40 under 40

Date: Thursday, September 22, 2016

Time: 6pm-10pm Duration: 4 hours

Narration of Type And Description of

Program/Events: Stations promoted and WJLK hosted this awards dinner hosted by

Girls Scouts of the Jersey Shore at Water's Edge in Bayville, NJ.